Connect with us

Revistateo.ro

MODA NEXT LEVEL. Hainele care îți încarcă bateria de la telefon

Stiri

MODA NEXT LEVEL. Hainele care îți încarcă bateria de la telefon

Trebuie să recunoaștem că lumea este într-o schimbare atât de mare încât nu ne-am mira să se adeverească orice scenariu cu privire la umanitate din filmele SF, de vreme ce moda deja a devenit SF total. S-au inventat haine care îți încarcă bateria de la telefon și costume futuriste pe care dacă le-ai fi văzut acum 10 ani îți făceai cruci. Îți prezentăm noutățile tehnologice în materie de modă, cu fotografii inclusiv.

Există poșete tip plic care îți încarcă bateria de la telefon sau chiar ochelari ori ghiozdane dotate cu panouri solare minuscule. Vodafone, Orange și Nokia au dat mâna cu câteva firme de îmbrăcăminte pentru a revoluționa moda și tehnologia în același timp. Firmele care produc haine ce îți încarcă telefonul mobil încep să fie din ce în ce mai multe pe piață, printre primele de acest tip, care merită menționate, fiind Tommy Hilfiger, Ralph Lauren și Triumph.

MODA NEXT LEVEL. Hainele care iti incarca bateria de la telefon1
Dacă locul obișnuit unde îți ții telefonul când ieși în oraș este poșeta, tocmai la acest lucru s-au gândit Everpurse și designerul britanic Richard Nicoll. Noul concept de poșetă include un încărcător în interiorul poșetelor tip plic cu suficientă energie pentru două zile.

CITEȘTE ȘI: VEDETELE SE ÎMBRACĂ SF – HAINE CU LEDURI ȘI TASTATURĂ TWITTER

MODA NEXT LEVEL. Hainele care iti incarca bateria de la telefon2
Ghiozdanul revoluționar dotat cu mini-panouri solare pentru încărcarea bateriei de la telefonul mobil, produs de Ralph Lauren

MODA NEXT LEVEL. Hainele care iti incarca bateria de la telefon3
Acești ochelari se numesc SIC (Self-Energy Converting Sunglasses) și au fost creați de designerii Hyun Joong Kim și Kwang Seok Jeong. Sistemul de absorbție al energiei solare pentru a încărca telefonul mobil este montat pe suprafața lentilelor.

MODA NEXT LEVEL. Hainele care iti incarca bateria de la telefon4
Nokia a creat împreună cu britanicii de la A. Sauvage pantaloni care conțin buzunare cu energie pentru încărcat telefonul. Încărcătorul inalambric se află într-un pachețel adițional buzunarului din spate pe care scrie „Energy pocket”

MODA NEXT LEVEL. Hainele care iti incarca bateria de la telefon5
Celulele fotovoltaice sunt secretul acestor creații, care permit încărcarea bateriilor telefoanelor mobile. Designerul a fost creat de olandeza Pauline van Dongen

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top