Connect with us

Revistateo.ro

Modalități în care poți folosi uleiul facial

Cosmetica

Modalități în care poți folosi uleiul facial

Fie că alegi să folosești un ulei vegetal, fie că optezi pentru un tratament mai concentrat din comerț, uleiul va face minuni pentru tine, chiar și dacă ai piele grasă. Este important să știi cum să îl folosești corect și când este indicat să îl aplici. Fața are nevoie de hidratare și uleiurile sunt cele mai potrivite pentru a-i oferi asta. Pe lângă acest lucru, uleiurile au și multe alte întrebuințări. O picătură de ulei concetrat aplicat pe cuticule, le înmoaie și oferă mâinilor un aspect mai fin, mai catifelat. De asemenea, acestava înmuia orice porțiune de piele dură sau aspră și va hidrata în profunzime.

CITEȘTE ȘI: TRUCURI PENTRU O FAȚĂ MAI SUBȚIRE

Numeroase seruri și tratamente pentru păr conțin silicon, care este dificil de îndepărtat și Încarcă firul de păr. Cea mai bună metodă pentru a hidrata scalpul și părul este să iei 1-2 picături de ulei natural în palme și să îl întinzi pe vârfurile proaspăt spălate. Nu numai că vei hidrata vârfurile, dar vei și preveni ruperea și despicarea acestora.

Dacă fondul tău de ten este prea mat, dar nu vrei să folosești un highlighter, o picătură de ulei întinsă bine în zonele pe care vrei să le scoți în evidență este perfectă. Aceasta va da tenului o strălucire naturală și va sublinia toate liniile importante ale feței. Aceasta este o alternativă grozavă mai ales pentru persoanele care au pielea uscată, doarece highlighterul obișnuit are tendința de a usca și mai puternic anumite zone sensibile ale feței.

Uleiurile faciale sunt o bază perfectă pentru rujul de buze. Acesta are deseori tedința de a usca buzele datorită compușilor pe care îi conține. Uleiul hidratează în profunzime și crează o suprafață fină și netedă la care rujul aderă mai bine, fixându-l mai mult timp pe buze. Dacă ai sprâncenele dese, cel mai probabil îți dorești să le aranjezi fără ajutorul gelului pentru sprâncene, care uneori le face lipicoase și le încarcă prea mult. O picăturăde ulei facil este ingredientul ideal pentru a aranja sprâncele și a le pregăti pentru fard sau creion.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cosmetica

To Top