Connect with us

Revistateo.ro

Moduri neașteptate în care poți folosi spuma de ras

Diverse

Moduri neașteptate în care poți folosi spuma de ras

Știai că spuma de ras te poate ajuta în mai multe situații? Iată cum o poți utiliza și de câte probleme te poate scăpa.

Cum poți folosi spuma de ras

1. Ajută suprafețele de inox, reduându-le luciul. Ai nevoie de spumă de ras și un burete curat. Apoi poți curăța obicetele de inox mai vechi, ce își vor recăpăta luciul.

2. Te ajută să ai o manichiură impecabilă. Cum? Simplu! Dacă ai ojă și pe cuticule, atunci folosește spumă de ras pentru a o îndepărta. Aceasta va înmuia oja și se poate îndepărta cu ușurință după aceea.

3. Te ajută să cureți petele de pe covor. Pata se va acoperi cu spumă de ras. Apoi se va folosi o lavetă umedă pentru a șterge suprafața. Așteaptă să se usuce, după care poți aspira covorul.

4. Te ajută să cureți oglinda. Pune spumă pe un burete, după care șterge suprafața. Așteaptă puțin, apoi folosește o lavetă uscată pentru a curăța oglinda. Astfel, suprafața va deveni rezistentă la umezeală. Nu va mai transpira. Poți folosi același truc și pentru geamuri, ochelari sau suprafețe de sticlă.

5. Poți curăța bijuteriile. Luciul acestora va fi redat cu ușurință. Spuma de ras nu are componente aspre. Deci este potrivită pentru a șterge bijuteriile. Bijuteriile pot fi șterse cu spumă de ras, apoi cu ajutorul unei lavete uscate.

6. Este de ajutor în cazul ușilor care scârțâie. Dacă nu aveți la îndemână un ulei special pentru a rezolva această problemă, atunci ați putea folosi spumă de ras. Se aplică pe balamale, în cantitate mică. Câteva zile nu vor mai fi probleme.

7. Este de folos când cureți aragazul. Va îndepărta cu ușurință petele de grăsime de pe aragaz. Aplicați pe suprafața cu probleme, așteptați câteva minute pentru a se înmuia, apoi ștergeți aragazul.

Așadar, spuma de ras poate fi foarte utilă și te poate scăpa de mai multe probleme.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Diverse

To Top