Connect with us

Revistateo.ro

Afla care sunt acele modalitati surprinzatoare in care poti folosi sarea. Te ajuta cand gatesti, insa este utila si in alte moduri.

Stil de viata

Moduri surprinzatoare in care poti folosi sarea

Sarea este un ingredient pe care oricine il are in bucatairie. Stiai ca o poti folosi si in alte scopuri, nu numai pentru gatit? Mai jos vei gasi o lista cu cateva modalitati surprinzatoare in care poti folosi sarea. Sunt cateva trucuri pe care le poti incerca si tu.

Cateva moduri surprinzatoare in care poti folosi sarea

1. Previne aparitia mucegaiului pe perdeaua de la dus. Pentru a nu avea astfel de probleme, tot ce trebuie sa faci este sa speli perdeaua de la dus cu sare, imediat ce o cumperi.

2. Indeparteaza senzatia de mancarime cauzata de intepaturile insectelor. Pentru a scapa de acea senzatie neplacuta, inmoaie varful unui deget in apa, dupa care pune-l in sare. Apoi, maseaza cu sare zona afectata.

3. Face obiectele din cupru stralucitoare. Sarea te poate ajuta sa redai stralucirea obiectelor din cupru. Amesteca acest ingredient cu otet si faina sau adauga putin suc de lamaie. Apoi curata obiectele cu acest amestec.

4. Te ajuta cand gatesti. Cand prajesti alimentele in ulei, pentru ca acesta sa nu sara, poti incerca sa pui putina sare in tigaie, inainte de a pune alimentele la prajit in ueli.

5. Indeparteaza mirosul neplacut al pantofilor. Pentru a elimina mirosul neplacut al pantofilor, poti folosi sarea. Pune intr-un mic saculet sare, dupa care il poti pune in pantofi. In cateva ore mirosul neplacut va fi indepartat. Sau, pur si simplu pune sare in pantofi, las-o cateva ore, apoi o poti indeparta cu ajutorul asipratorului.

6. Te scapa de furnici. Amesteca o parte de sare cu patru parti de apa. Pune solutia intr-o sticla cu pulveriuzator. In locurile in care apar furnici, pulverizeaza solutia.

7. Pastreaza proaspete legumele si fructele. Pentru ca legumele si fructele taiate sa nu isi schimbe culoarea si pentru a ramane proaspete, tot ce trebuie sa faci este sa le pui intr-un recipient cu apa sarata.

8. Indeparteaza mirsul cepei de pe maini. Pentru a scapa de acel miros, nu trebuie decat sa iti umezesti mainile cu apa, sa le freci cu putina sare, apoi sa te clatesti.

Articole pe aceeasi tema:

Modalități inedite de a utiliza aspirina

Modalități în care poți folosi uleiul facial

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top