Connect with us

Revistateo.ro

Sfatul zilei 26 octombrie 2017. Sfaturi și recomandări pentru fiecare zodie în parte!

Sfatul zilei

Moment de cumpănă pentru Berbeci. Află ce se întâmplă din sfatul zilei de 8 iunie 2017

Berbecii trec printr-un moment de cumpănă. Sufletul le vorbește astăzi. Citește sfatul zilei de 8 iunie 2017 pentru fiecare zodie.

Sfatul zilei de 8 iunie 2017 pentru zodia ta

BERBEC – Ceva din interiorul tău îți spune că ar trebui să te oprești, să o iei pe un drum nou. Numărul norocos al zilei: 1.

TAUR – Se adună la un loc tot felul de sentimente contradictorii. Trebuie să înveți să le faci față cu brio pentru că nu ai încotro. Numărul norocos al zilei: 8.

GEMENI – Trebuie să rezolvi urgent o situație care datează de multă vreme deja. Numărul norocos al zilei: 7.

RAC – Iubește, dar folosește-ți și capul atunci când e nevoie. Cu alte cuvinte, încearcă să înțelegi proverbul potrivit căruia dragostea trece și prin stomac. Numărul norocos al zilei: 4.

LEU – Nu te afli în cel mai bun moment din punct de vedere emoțional și simți asta. Călătorește! Numărul norocos al zilei: 2.

FECIOARĂ – Privește cu încredere în jurul tău. Dai de oameni frumoși astăzi pe care e bine să îi ții aproape. Numărul norocos al zilei: 10.

BALANȚĂ – Te simți vinovat pentru o situație din trecut care revine iar și iar la un timp. Pune-te pe treabă și rezolvă această situație. Numărul norocos al zilei: 9.

CITESTE SI: Previziuni karmice 5-11 iunie 2017

CITESTE SI: Sfatul săptămânii 5-11 iunie 2017 pentru fiecare zodie

SCORPION – Nu poți spune că ai lângă tine oameni de încredere, dar poți profita de asta și le poți arăta cât de perfizi sunt. Numărul norocos al zilei: 5.

SĂGETĂTOR – Dacă ții la independența ta, e bine să și pui în practică lucrurile pe care le gândești despre viitorul tău. Numărul norocos al zilei: 11.

CAPRICORN – Totul gravitează în jurul sufletului tău minunat. Oferă-le celor din jur din iubirea ta nemărginită. Numărul norocos al zilei: 13.

VĂRSĂTOR – Prezența ta e dumnezeiască pentru un prieten aflat la nevoie. Fă bine! Numărul norocos al zilei: 3.

PEȘTI – Plusează acolo unde simți nevoia și spune stop acolo unde crezi că lucrurile trebuie să se termine. Numărul norocos al zilei: 13.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul zilei

To Top