Connect with us

Revistateo.ro

Star

Momente dificile pentru Mădălin Ionescu: „Îmi voi proteja familia cu orice preț!”

Mădălin Ionescu e supărat foc pe lume! Nu mai suportă răutățile celor din jur și pentru a-i proteja pe cei dragi lui a ales să nu mai tacă.

În ultima vreme s-au speculat tot felul de lucruri despre Mădălin Ionescu, prezentatorul care a părăsit postul său de la Kanal D pentru a fi alături de familia lui.

Omul de televiziune a făcut câteva mărturisiri emoționante, asigurându-i pe toți că își va proteja familia cu orice preț. Izbucnirea lui ar putea avea legătură cu o întâmplare recentă prin care a trecut soția, Cristina Șișcanu.

Cineva a încercat să îi spargă contul de Facebook frumoasei șatene, iar vedeta a apelat la autorități pentru a afla adevărul.

CITESTE SI: Vestea anului 2017 Gabriela Cristea si Tavi se căsătoresc! Iată când revine în televiziune! „Deocamdată nu las pe nimeni să se apropie de copil”

Decizia radicală luată de un fost concurent de la “Vocea Romaniei”: “Cu asta inchid capitolul ‘showbiz’”! Anuntul trist facut de artist

„Iubirea adevărată trece prin foarte multe incercări! Este incredibil câte planuri abuzive construiește Universul împotriva celor care se iubesc din tot sufletul!

În noaptea asta mi-am jurat să nu mai las niciun fel de eveniment să mă afecteze! Voi fi că o stâncă de granit! Nu voi mai ceda în față loviturilor niciun milimetru din inima mea!

Îmi voi proteja familia cu orice preț! Nu știți prin ce am trecut în ultimii ani! Nu vă imaginați prin ce am trecut ieri! De acum nu mai tac!”, a declarat Mădălin Ionescu.

CITEȘTE ÎN CONTINUARE următorul articol: Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu au decis! Toată lumea va rămâne cu gura căscată

Mădălin Ionescu și soția sa, Cristina Șișcanu, sunt în al nouălea cer! Pe 12 noiembrie, cei doi vor trai cel mai frumos moment al vietii lor! Ei vor organiza petrecerea de botez a micutei lor, Petra, intr-un cadru select, in prezenta familiei si a prietenilor!

In aceasta vara, Cristina si Madalin Ionescu si-au botezat fetita la biserica, insa, nu au putut face atunci si petrecea micutei! Tocmai de aceea, acum, la mijlocul lunii noiembrie, cei doi pregatesc un mega eveniment in cinstea Petrei, la un restaurant de lux din București.

“Va fi o petrecere super cool! Sunt foarte sociabila si promit ca o sa fiu o gazda buna! Imi plac oamenii si am obiceiul sa rad toata ziua… atunci cand nu plang.”, este mesajul de pe invitatia bebelusei pentru participantii la botez, iar parintii Petrei vor sa puna la punct si cel mai mic detaliu pana la inceputul saptamanii viitoare!

Mămica are grijă ca toate detaliile să fie puse la punct.

“Nu vreau sa las totul pe ultima suta de metri! In general, eu sunt mai meticuloasa si imi place sa nu am emotii pe final! Prefer sa ma ocup de organizare cu mult timp inainte si sa iasa petrecerea asa cum imi doresc!

Pana acum, sunt in grafic cum s-ar spune! Sala va arata superb, meniul va fi unul care sa satisfaca toate gusturile, nu va lipsi nici candy-bar-ul cu produse sofisticate si gustoase, aproape toate cu foite de aur comestibile, si nici surprizele de alt gen”, a declarat Cristina Siscanu, in exclusivitate, pentru WOWbiz.ro!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Star

To Top