Connect with us

Revistateo.ro

Momente dificile pentru o zodie. Citeste sfatul zilei de 21 aprilie 2016

Stiri

Momente dificile pentru o zodie. Citeste sfatul zilei de 21 aprilie 2016

Fecioara va trai cateva momente grele. Se anunta trei ceasuri rele, iar astrele o invata cum poate sa le depaseasca. Citeste sfatul zilei de 21 aprilie 2016 pentru zodia ta.

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

Umple-ti sufletul cu bucurii, oricat ar parea ele de neinsemnate pentru cei din jur. Zambeste mai des si nu renunta pentru nicio secunda la jovialitatea si latura ta de copil. Numarul norocos al zilei: 2.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

Momentele de rascruce sunt binevenite pentru tine. Nu ai putea evolua daca viata nu te-ar pune in situatii complicate din cand in cand, deci multumeste-i divinitatii pentru aceste clipe revelatoare. Numarul norocos al zilei: 3.

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

Vrei sa ajungi departe cu proiectul tau, insa pentru asta ai mare nevoie de oameni care sa iti inteleaga viziunea. Nu te-ai gandit ca acestia se afla chiar langa tine? Numarul norocos al zilei: 7.

Cum stai cu dragostea in luna mai, in functie de zodie

Cum stai cu banii in luna mai, in functie de zodie

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

Un eveniment important scoate la iveala latura ta sensibila. Nu te mai ascunde, nu fugi de tine! Arata-le celor din jur frumusetea ta interioara! Numarul norocos al zilei: 5.

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

Simti ca numai prietenii tai cei mai buni reusesc sa iti incalzeasca inima. Nu te mai intelegi deloc cu partenerul de viata si asta pentru ca nici tu nu vrei sa ii vezi perspectiva. De ce nu lasi mai mult de la tine? Numarul norocos al zilei: 13.

SFATUL ZILEI PENTRU FECIOARA

Ai grija de ce persoane te inconjori azi. Vor fi trei ceasuri rele dupa-amiaza, iar tu nu iti incepi ziua in cel mai vesel mod cu putinta. Pot aparea conflicte nebanuite. Numarul norocos al zilei: 6.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top