Connect with us

Revistateo.ro

Momente emoționante la Exatlon pentru Vladimir Drăghia! De ce a izbucnit în plâns

Exatlon

Momente emoționante la Exatlon pentru Vladimir Drăghia! De ce a izbucnit în plâns

Faimoșii au câștigat duminică principalul meci. Drept urmare, și-au câștigat dreptul de a primi scrisori din partea celor dragi. A fost emoționant. Vladimir Drăghia a primit o scrisoare de la mama lui, dar și de la partenera sa de cuplu și mama fiicei lui. Iată ce i-a scris mama lui și l-a emoționat până la lacrimi.

Momente emoționante la Exatlon pentru Vladimir Drăghia! De ce a izbucnit în plâns

Faimoșii au primit scrisori de la cei dragi, fie că a fost vorba despre familie, prieteni, copii, parteneri de cuplu. Vladimir Drăghia, care este cel mai bun din echipa sa, s-a lăsat copleșit de emoții în momentul în care a citit scrisoarea primită din partea mamei lui.

„Mie nu mi-e dor de tine. Te văd și te ascult mai frecvent decât am avut parte în ultimii 24 de ani și sunt tare mândra de cum ești”, i-a scris mama sa. Citind aceste cuvinte venite din partea femeii care i-a dat viață, Vladimir Drăghia a izbucnit în lacrimi.

”Nu mă așteptam să mă izbească așa de tare când mi-a spus că de 25 de ani nu m-a văut atat de mult”, a spus după aceea Vladimir.

CITEȘTE ȘI: Iubita lui Vladimir Drăghia a ajuns în pragul disperării!

CITEȘTE ȘI: S-a aflat ADEVĂRUL! De ce face Vladimir Drăghia acest gest după fiecare punct câștigat la Exatlon

Mama lui nu a fost singura care i-a scris. Vladimir Drăghia a mai primit o scrisoare și din partea lui Alice, care este iubita sa și mama fetiței lui, Zora. Pe aceasta a preferat să nu o citească cu voce tare.

Rândurile scrise de mama lui Vladimir Drăghia l-au emoționat foarte tare pe cel din echipa Faimoșilor, care a izbucnit în lacrimi.

Cu lacrimi în ochi, vedeta a încercat să citească și scrisoarea de la iubita lui, însă emoțiile au fost prea puternice și nu a putut face asta. A spus că iubita lui i-a scris și despre fiica lor, Zora, care mai are puțin și împlinește un an.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Exatlon

To Top