Connect with us

Revistateo.ro

Star

Momente grele la EXATLON. Claudia Pavel, la spital

Competiția este extrem de dură la Exatlon România. Au apărut primele accidentări, primele flirturi, primele certuri și primii lideri ale celor două echipe, Faimoșii și Războinicii.

Claudia Pavel a întâmpinat câteva probleme de sănătate, iar anunțul a fost făcut de Cosmin Cernat în ediția de aseară.

Cântăreața a ajuns la spital, însă starea ei de sănătate este stabilă. Nu este ceva grav, dar nici ceva simplu, a spus chiar prezentatorul emisiunii.

„Claudia se afla la spital Nu e nimic grav, dar nici nimic simplu”, a declarat aseară Cosmin Cernat.

„Ne pare rau ca nu e cu noi azi , dar am inteles ca ce are ea, o reactie alergica, e mai bine sa fie sub supravegherea medicilor. Important este ca ea sa fie bine.”, a spus Anda Adam.

Pentru Claudia Pavel viața în Republica Dominicană este mai complicată decât pentru ceilalți. Nu de alta, dar în urmă cu 10 ani vedeta a suferit un șoc anafilactic din cauza înțepăturilor unor insecte.

CITESTE SI: EXATLON. Totul sau nimic! Accidentat grav, Ionuţ a riscat la maximum pentru echipă!

Artista ia cu ea cremele pe care de obicei le folosește și e nevoită să ceară sfatul medicului oriunde se duce.

Ionuț s-a accidentat, iar Anda Adam duce dorul fiicei sale

Cântăreața de muzică pop-dance Anda Adam a început să simtă dorul de casă. Vedeta participă în reality-show-ul Exatlon România, difuzat de Kanal D, și cu cât trece timpul, cu atât dorul de familie este mai mare.

„Mi-e dor de Evelin, e foarte mica si nu realizeaza ea. Plang pentru ca mi-e dor de ea. Daca ma vede la televizor ma recunoaste, dar nu cred ca realizeaza ce fac eu aici.

Eu am stat mult cu ea si e dependenta de mine. Sigur intreaba de mine in fiecare zi. Si cand plecam la concerte doua zile mereu intreba de mine”, a spus Anda Adam printre lacrimi la Exatlon.

„Nu mai plange, nu fi pasarica. Te bat”, a îmbărbătat-o Andrei Stoica.

Competitia “Exatlon”, filmata in indepartata Republica Dominicana, cea in care concurentii celor doua tabere, Echipa Razboinicilor si Echipa Faimosilor, isi disputa premiul de 100.000 de Euro pus in joc, prin probe sportive dure, care le testeaza rezistenta fizica si phisica, continua la Kanal D.

Reality-ul suta la suta autentic va putea fi urmarit patru zile consecutiv, de sambata aceasta pana marti, de la ora 20:00.

Dorinta de a castiga si de a demonstra ca au abilitati de campioni ii motiveaza total pe concurentii din Echipa Razboinicilor sa lupte pana la ultima suflare, unii dintre acestia intrand pe campul de lupta, la duel cu rivalii lor, chiar si accidentati, riscand astfel eliminarea din competitie.

Acesta a fost si cazul lui Ionut, cel care si-a ajutat echipa in cea de-a treia editie “Exatlon” sa reduca diferenta semnificativa intre cele doua tabere.

Si Mariana, surpriza din acest concurs, este una dintre cei mai duri atleti din lume, cu un background sportiv cu greutate, aceasta facand sacrificii enorme de-a lungul carierei sale pentru a ajunge o campioana.

Viata plina de lipsuri i-a calit pe cei doi concurenti din Echipa Razboinicilor sa isi duca nobil fiecare lupta impotriva rivalilor din Echipa Faimosilor, chiar si in cele mai extreme conditii.

Inainte de proba de marti seara, difuzata la Kanal D, discursul motivational al lui Ionut i-a ridicat moralul Marianei, amintindu-i acesteia motivul pentru care se afla in competitie.

“Arata pentru ce ai venit aici! Arata-i copilului tau ce inseamna competitia. Dormim afara, dormim in casa, suntem o echipa.

Trebuie sa trecem si prin bine, si prin rau. Noi am trecut si prin greu, am fost invatati cu greul; am plecat de jos, am dormit pe cartoane, prin scari de bloc. Noi o sa castigam! Ati inteles?”, a spus acesta.

„Exatlon” continua saptamana aceasta, competitia va putea fi urmarita patru zile consecutiv, de sambata pana marti, de la ora 20:00, la Kanal D.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Star

To Top