Connect with us

Revistateo.ro

Momente extrem de grele pentru fetele de la Bambi. Raluca și Denisa au pierdut, astăzi, un om extrem de apropiat lor. Chiar înainte...

Stiri

Momente grele pentru fetele de la Bambi. A murit astăzi

Fetele de la Bambi trec prin clipe grele. O persoană extrem de apropiată lor a murit. Chiar în urmă cu câteva săptămâni, ele au vorbit despre el în cadrul unei emisiuni.

A murit duhovnicul fetelor de la Bambi

Vorbim de preotul Nicanor Lemne, duhovnicul Denisei și al Ralucăi. În urmă cu câteva săptămâni ele au vorbit despre felul în care duhovnicul le-a schimbat viața.

CITEȘTE ȘI: DOLIU în Casa Regală! A murit noaptea trecută

„Cred că simţi în momentul în care întâlneşti un preot şi vrei să îl iei de duhovnic. Simţi aşa o apropiere, o energie pozitivă, faptul că e înţelege, că se roagă pentru tine. De când l-am cunoscut ne-a mers foarte bine. S-au întâmplat lucruri bune: contracte, ne-a mers foarte bine şi s-a mai întâmplat un lucru frumos când am deschis şcoala de muzică.

Ne-am dus la el după o perioadă de timp şi i-am spus „Ştiţi, părinte, am deschis şi eu şcoala de muzică”. El mi-a spus „Ştiu”. „Dar de unde ştiţi că nu s-a anunţat de nicăieri”. Zice: „Ei, mi-a spus mie cineva”. E un om extraordinar.”, declara, în urmă cu ceva timp, Raluca Tănase.

Nicanor Lemne a murit la vârsta de 102 ani.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top