Connect with us

Revistateo.ro

Momentul impacarii pentru o zodie de apa. Citeste sfatul zilei de 2 mai 2016!

Stiri

Momentul impacarii pentru o zodie de apa. Citeste sfatul zilei de 2 mai 2016!

Sfatul zilei de 2 mai 2016: Previziuni astrologice pentru a doua zi de Paste

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

Liniste! Asta vrei sa strigi. Te-ai saturat de tot balamucul din jurul tau si ai vrea, daca s-ar putea, sa te retragi pe o insula pustie fie si pentru cateva ore. Pentru a detensiona atmosfera, citeste o carte psihologica sau asculta muzica instrumentala linistitoare. Numarul norocos al zilei: 1.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

Te macina cateva griji in legatura cu anumite calatorii pe care ar trebui sa le faci. Te detasezi usor de evenimentele din proximitatea ta pentru a intelege sensurile vietii. Faci foarte bine sa iti doresti sa vezi tabloul in ansamblul sau. Numarul norocos al zilei: 9.

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

Azi e ziua dorintelor! Daca iti pui o dorinta azi, ai toate sansele sa ti se indeplineasca. Nu de alta, dar este 1.05, iar din punct de vedere numerologic, aceasta data iti este favorabila. Numarul norocos al zilei: 6.

Cum stai cu banii in luna mai, in functie de zodie

Cum stai cu dragostea in luna mai, in functie de zodie

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

Daca tot ti-ai asumat anumite sarcini, du-le la bun sfarsit. Recupereaza timpul pierdut si apropie-te de cei dragi. Incearca sa te pui in pielea lor pentru a afla de ce au facut anumite lucruri atunci cand nu le intelegeai. Numarul norocos al zilei: 8.

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

Fa pasi marunti daca vrei sa ajungi departe, chiar daca suna contradictoriu. Adevaratele monumente si succese se construiesc caramida cu caramida. Numarul norocos al zilei: 2.

SFATUL ZILEI PENTRU FECIOARA

Te simti usor blocat si nu intelegi unde ai gresit de nu mai primesti raspunsurile scontate. Ai rabdare, vei vedea ca iti faci griji absolut degeaba. Numarul norocos al zilei: 23.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top