Connect with us

Revistateo.ro

Sanatate

Monica Pop a dezvăluit cum a descoperit că are cancer

Medicul Monica Pop se confruntă de câțiva ani cu o boală cumplită. Aceasta a fost diagnosticată cu cancer de colon, pe care spune că l-a învins după trei ani cu ajutorul unor operaţii repetate şi tratament cu citostatice. După toate tratamentele, aceasta a dezvăluit și un lucru neștiut până acum.

Monica Pop a reuşit să învingă o boală foarte grea, iar modul în care a aflat că este diagnosticată cu cancer de colon, a fost de-a dreptul neobişnuit. La început, în şoc, n-a fost de acord cu tratamentele, dar cu ajutorul apropiaţilor, a reuşit să-şi schimbe gândirea vizavi de această problemă de sănătate.

„Am avut simptome în sensul că aveam intermitent, cam la două luni, niște crampe destul de puternice, care mă țineau o zi. N-am dat importanță, că am zis că sigur e un colon iritabil pentru că mă tratam ca pentru un colon iritabil și mergea, deci era bine. Și cu toate acestea s-a întămplat așa. Pe urmă am avut un șoc puternic.

Înainte cu o seară de a debuta peritonita cineva din familie a făcut un un șoc anafilactic după un pește pe care l-am cumpărat eu. Și am convingerea că magazinul acela a injectat peștele cu ceva ca să țină mai mult. (…) Dar când am ajuns la spital din nou, colegul respectiv care îmi e şi prieten, a zis . Eram ca o coală de hârtie.”, a povestit Monica Pop, la Antena 3.

Citește și: Cum a slăbit Monica Pop 40 de kilograme

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sanatate

To Top