Connect with us

Revistateo.ro

teo

Inedit

[p] Mos Craciun ti-a lasat cadoul la Animax

Dupa succesul inregistrat de concursul “Mos Nicolae ti-a lasat cadoul la Animax”, compania noastra continua sa se bucure impreuna cu clientii sai de sarbatorile de iarna si tocmai de aceea lanseaza un nou concurs online dedicat iubitorilor de animale ce ofera ca premii un Bichon maltez si 30 de boluri cu un pestisor Betta Splendes.

“Mos Craciun ti-a lasat cadoul la Animax” este numele noii provocari pe care o lansam clientilor nostri si tocmai de aceea ii invitam pe toti cei care doresc sa participe sa trimita un email la adresa concurs@animax.ro, care sa contina o fotografie sau un desen cu animalul de companie pe care il detin sau si-ar dori sa-l aiba.

Fotografiile vor fi publicate pe pagina oficiala de Facebook a companiei Animax (www.facebook.com/petshopAnimax), iar castigatorii vor fi alesi in functie de numarul de like-uri pe care le strang pozele.

Premiul cel mare, Bichonul maltez – primul oferit de o companie-, il va primi cel/cea care va reusi sa adune cel mai mare numar de like-uri pe Facebook, iar urmatorii 30 clasati vor intra in posesia unui bol cu un pestisor Betta Splendes.

Regulamentul oficial al concursului este disponibil pe pagina de Facebook Animax si pe site-ul www.animax.ro, perioada de desfasurare este intre

1 Comment

1 Comment

  1. Elena Gheorghiu

    2011-12-20T15:23:45+02:00 at 2011-12-20T15:23:45+02:00

    Buna ziua,
    Va rog din suflet sfatuiti-ma cum as putea sa-i scriu lui Teo Trandafir, pe ce adresa de email sau cum se procedeaza ca povestea mea sa o poata citi Teo?
    Va multumesc din suflet anticipat,
    Astepr cu nerabdare un raspuns,
    Elena Gheorghiu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top