Connect with us

Revistateo.ro

Motanul Reginald, 'hotomanul' care a cucerit Internetul. POZE AMUZANTE

Inedit

Motanul Reginald, ‘hotomanul’ care a cucerit Internetul. POZE AMUZANTE

Motanul Reginald a devenit vedeta in ultimele zile pe Internet. Pisoiul i-a cucerit pe internauti datorita unui gest bizar pe care il face de ceva vreme.

Viata cu o pisica e grea. Niciodata nu stii ce le poate coace mintea. Se stie ca pisicile sunt animale foarte inteligente si destul de imprevizibile. Este si cazul motanului Reginald, care are un obicei tare ciudat.

Reginald, hotul de sosete

Reginald a colectionat sosete si chiloti de la vecini

Colectia primavara-vara

In fiecare zi, Reginald pandeste tot ce fac vecinii, iar cand le cade cate o haina de pe sarma pe care intind rufele, hat, sare si pisoiul! In lipsa vreunei jucarii, pisica fura tot ce prinde. Are o atractie speciala pentru sosete si lenjerie intima, iar stapanii pot deschide deja un second-hand avand in vedere colectia impresionanta pe care o au datorita motanului.

CITESTE SI: VIDEO AMUZANT: O pisica isteata a iesit la plimbare. Urmarea te va face sa razi in hohote!

CITESTE SI: VIDEO WOW. O pisică SUPER-INTELIGENTĂ ghicește MEREU unde se ascunde bila!

Reginald este un motan norvegian de padure, obisnuit sa prinda mereu cate o prada. Iarna, el sta cuminte in casa, insa cum se incalzeste afara, se plimba prin curtea vecinilor ca sa vada ce mai e de furat, scriu cei de la Metro UK.

Stapanii lui Reginald au vorbit deja cu vecinii si si-au cerut scuze de fiecare data cand motanul a comis-o. I-au avertizat sa incerce sa isi puna bine lucrurile pentru ca pisoiul nu doarme niciodata.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top