Connect with us

Revistateo.ro

Afla care sunt motivele pentru care oamenii trebuie sa se imbratiseze mai des. Exista mai multe beneficii pe care imbratisarile le aduc.

Stil de viata

Motive pentru care oamenii trebuie sa se imbratiseze mai des

Potrivit studiilor, imbratisarile au un efect pozitiv asupra corpului si asupra mintii. Exista mai multe motive pentru care oamenii trebuie sa se imbratiseze. Iata care sunt acestea.

De ce oamenii trebuie sa se imbratiseze mai des

1. Sistemul imunitar devine mai puternic. O imbratisare de 20 de secunde sau mai mult te poate ajuta sa lupti impotriva mai multor afectiuni.

2. Te ajuta sa te mentii in forma. Acest lucru se intampla deoarece te vei gandi mai putin la mancare.

3. Se incetineste procesul de imbatranire. Este redus nivelul stresului si, de asemenea, incetineste procesul de imbatranire.

4. Imbratisarile te ajuta sa ramai agil si, de asemenea, cresc nivelul energiei. Oamenii care se imbratiseaza au o dispozitie buna. In plus, in urma unei imbratisari isi incarca bateriile. Si, astfel, pot face fata provocarilor care apar pe parcursul zilei.

5. Imbratisarile te ajuta sa treci peste momentele dificile. Te ajuta sa te incarci cu energie pozitiva. In acest mod poti trece cu mai multa usurinta peste momentele dificile.

6. Oamenii care se imbratiseaza sunt mai fericiti. In timpul unei imbratisari se elibereaza oxitocina. Este un hormon care aduce senzatia de bucurie. De asemenea, astfel se imbunatatesc legaturile emotionale cu cei pe care ii imbratisezi.

7. Imbratisarile te ajuta sa combati depresia. Asta pentru ca in timpul unei imbratisari creste nivelul serotoninei, care aduce o stare de bine, de fericire. Astfel, iti va fi mai usor sa lupti impotriva depresiei.

8. Imbratisarile au un efect calmant asupra sistemului nervos. In urma unei imbratisari te vei calma si vei reusi sa scapi de stresul si tensiunea acumulate.

9. Imbratisarile cresc stima de sine a oamenilor. Oamenii care se imbratiseaza se simt in siguranta, protejati. Astfel sunt alungate temerile si lipsa de siguranta.

10. Imbratisarile ne ajuta sa transmitem anumite lucruri care nu pot fi traduse in cuvinte. Imbratisarea este un mod universal prin care sunt transmise lucruri precum dragostea, sprijinul, indiferent de limba pe care o vorbeste fiecare.

Articole pe aceeasi tema:

LIMBAJ CORPORAL MASCULIN. 3 tipuri de imbratisare care dezvaluie intentiile lui ascunse

Ce boli previne SIMPLA IMBRATISARE

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top