Connect with us

Revistateo.ro

Stil de viata

Motivele pentru care ti-a lipsit fericirea in 2015. Niciun prieten nu ti-a spus asta pana acum!

Cauzele nefericirii de zi cu zi se afla chiar in interiorul nostru. Felul in care privim viata, modul in care alegem sa actionam in situatii determinante ne priveaza de fericire.

Motivele pentru care ti-a lipsit fericirea in 2015. Ce nu ti-au spus nici prietenii:

1. TE-AI AXAT PE VIATA CELORLALTI, MAI PUTIN PE A TA

Te-ai concentrat foarte mult pe vietile altora, uitand de existenta ta. In tine se afla toate resursele necesare pentru a-ti imbunatati viata. A analiza vietile celorlalti te poate ajuta intr-un singur mod: sa nu repeti greselile pe care ei le-a facut.

2. AI ASTEPTAT MEREU MOMENTUL POTRIVIT, CHIAR DACA A FOST IN FATA TA

„Momentul potrivit” a devenit un cliseu care ascunde in spate teama de a ne asuma niste lucruri. Nefericirea vine si de la faptul ca nu ai stiut sa profiti de toate momentele, caci orice clipa din viata este potrivita ca sa faci ce iti doresti.

CITESTE SI: Cea mai importanta lectie de viata! Ce a facut acest baiat din cauza parintilor

CITESTE SI: FOTO. Privește fericirea de pe chipul acestor animale

3. AI MUNCIT NUMAI CU GANDUL LA BANI

Daca banii sunt singurul lucru care te motiveaza in viata, nu vei fi niciodata fericita. Exista o serie de alte aspecte care iti pot face sufletul sa zambeasca, dincolo de lucrurile materiale.

4. AI DETESTAT

Daca ai simt un sentiment de ura fata de cineva, daca ai fost invidios sau frustrat ca ceilalti reusescu si au de toate, nu mai cauta cauzele nefericirii in alta parte.

5. TI-A FOST FRICA SA SPUI „NU”

Ai facut mereu cum au zis ceilalti pentru a nu-i dezamagi. Ti-a fost teama sa ii refuzi deoarece orice refuz era interpretat de catre tine ca o nesansa in fata ochii celuilalt.

6. AI VRUT SA SCHIMBI TOTUL DINTR-O DATA

Ceea ce nu ai invatat nici in 2015 este faptul ca schimbarile nu se produc dintr-o lovitura. Schimbarile importante se fac pas cu pas si trebuie sa tii cont de acest lucru pe viitor. In momentul in care vrei totul de-a gata, dintr-o data, nimic nu iti iese cum vrei.

7. NU AI PLANS CAND TREBUIA

Lacrimile fac foarte bine deoarece ne curata sufletul. Daca tii in tine toate problemele, momentul in care acestea vor rabufni va fi unul mai dureros decat daca iti ‘permiti’ sa te descarci prin plans pentru fiecare necaz prin care treci.

Sursa foto: Shutterstock

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top