Connect with us

Revistateo.ro

Motivul incredibil pentru care Chris Brown și-a anulat mai multe concerte

Stiri

Motivul incredibil pentru care Chris Brown și-a anulat mai multe concerte

Fostul iubit al Rihannei, rapperul Chris Brown, a rămas cu buza umflată după ce autoritățile canadiene au decis să nu îi acorde viza. Astfel, concertele sale de ieri au fost anulate deși s-au vândut deja toate biletele. Chris Brown urma să cânte în turneul „Between the Sheets” ieri și astăzi în Toronto și Montreal alături de Trey Songz și un alt rapper celebru, Tyga.

Chris Brown a confirmat nesusținerea acestor concerte pe contul său de Twitter după anunțul oficial făcut de organizatori. „Din păcate, nu voi putea să cânt în faţa arenelor sold-out din Montreal şi Toronto. Oamenii buni din Guvernul canadian nu îmi permit să intru în Canada. Mă voi întoarce la vară şi sper că voi putea să îi văd pe fanii mei canadieni!”, a scris Brown pe Twitter, mesaj care a fost șters la scurt timp.

CITEȘTE ȘI: TOTUL DESPRE RELAȚIA DINTRE RIHANNA ȘI DICAPRIO

Chris Brown a primit interdicție din partea guvernului canadian și în anul 2014, când trebuia să susțină un concert în Toronto. Autoritățile canadiene au fost sceptici în privința acordării vizei lui Chris Brown, după scandalul monstru în care acesta a fost implicat în anul 2009. Pentru cei care nu își amintesc, Chris Brown are cazier pentru acte de violență: acesta a bătut-o până la vânătaie pe Rihanna, fosta sa parteneră.

În iunie 2014 Chris Brown este eliberat din pușcărie, unde a stat 108 zile pentru că a încălcat regimul de eliberare condiționată, impus după agresiunea din 2009.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top