Connect with us

Revistateo.ro

Educatie

Motivul neașteptat pentru care 1 din 4 bărbați nu poate avea erecție

Există mai multe motive din cauza cărora bărbații nu pot avea erecție. Unul dintre aceste motive care afectează viața sexuală este însă neglijat mai ales de către bărbații care au peste 40 de ani. Doctoru Ion Manea susține că impotența poate fi cauzată de coloana vertebrală.

„La primele semne de impotenţă este indicat şi un control ortopedic, pentru că articulaţiile bazinului pot fi de vină. E vorba de rădăcinile nervoase de la nivelul regiunii lombosacrate, care inervează organele micului bazin. Poate fi vorba de o durere netratată sau de o complicaţie postchirurgicală după o hernie de disc. Rezolvată cauza, problema dispare”, susține dr. Manea, notează descoperă.ro.

CITEȘTE ȘI: DESCOPERĂ-ȚI NUMĂRUL SOLAR AL DESTINULUI TĂU
În afară de afecțiunile coloanei și imposibilitatea bărbaților de peste 40 de ani de a adopta o poziție confortabilă în timpul actului sexual, medicul susține că impotența poate fi cauzată și de problemele cardiovasculare, obezitate, dependența de alcool sau anumite probleme de natură psihologică.

La nivel național, unul din patru cupluri se confruntă cu probleme de fertilitate, aceasta fiind cea mai îngrijorătoare statistică din ultimii 70 de ani. Medicul a vorbit și despre comportamentul bărbaților atunci când este abordată această temă sensibilă.

Cei mai mulți dintre bărbați sunt șocați când descoperă că nu pot avea erecție, apoi sunt frustrați și le este jenă să recunoască problema. Medicul Manea susține că după ce li se explică faptul că lipsa de ”bărbăție” se poate datora anumitor afecțiuni netratate, pacienții devin mai cooperanți în prescrierea unui tratament aplicat.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Educatie

To Top