Connect with us

Revistateo.ro

Fiecare semn zodiacal are anumite trasaturi care ii atrag pe ceilalti. Afla de ce te plac oamenii din viata ta in functie de zodie.

Astro-FUN

Motivul pentru care oamenii te plac in functie de semnul tau zodiacal

Fiecare semn zodiacal are anumite trasaturi care atrag oamenii. Astfel, in functie de anumite caracteristici, oamenii te plac. Afla de ce te plac ceilalti in functie de semnul tau zodiacal.

De ce te plac oamenii in functie de zodie

BERBEC. Oamenii te plac datorita spontaneitatii tale. Nu stiu niciodata la ce sa se astepte de la tine, iar lucrul acesta le place. Astfel ai putea condimenta relatia pe care o ai cu ceilalti.

TAUR. Oamenii te plac deoarece esti o persoana sociabila. In plus, simt ca se pot baza pe tine. Esti persoana despre care stiu ca le va fi mereu alaturi. Uneori poti face anumite lucruri numai pentru a le fi altora pe plac, insa ei apreciaza asta.

GEMENI. Inteligenta ta ii atarge pe ceilalti. Stiu ca le poti veni in ajutor atunci cand au o problema, pentru ca le poti oferi solutii, sfaturi. Tu poti vedea lucrurile si altfel, asa cum ceilalti poate nu reusesc sa o faca.

RAC. Esti o persoana altruista. Este unul dintre motivele pentru care oamenii te plac. Vrei sa te asiguri ca ceilalti sunt fericiti. Incerci sa faci ceea ce poti pentru ca cei din jurul tau sa fie in regula.

LEU. Oamenilor le place faptul ca ai incredere in tine si arati lucrul acesta. Nu oricine poate face asta. Stii cine esti si ce iti doresti si tocmai de aceea te apreciaza.

FECIOARA. Esti o persoana modesta si de aceea oamenii te plac. Ai putea sa te lauzi cu realizarile tale, cu ralatiile tale etc., insa nu faci asta. Iar ceilalti iti apreciaza modestia.

BALANTA. Oamenii te plac pentru ca iti pasa de cei din viata ta si de ralatiile in care te implici. Nu trebuie sa se intrebe cat de mult ii iubesti, pentru ca nu le dai motive sa faca asta. Au incredere in tine si sunt convinsi ca mereu vei fi alaturi de ei.

Sagetatorii reusesc sa ii motiveze pe cei din jurul lor

SCORPION. Reusesti sa ii impresionezi pe ceilalti, iar lucrul acesta ii determina sa te placa. Vor sa petreaca alaturi de tine cat mai mult timp si sa te cunoasca din ce in ce mai bine.

SAGETATOR. Esti o persoana puternica si hotarata. Tocmai de aceea persoanele din jurul tau te plac. Ii motivezi fara sa realizezi mereu ceea ce faci. Ai o atitudine pozitiva si reusesti sa le-o transmiti si altora.

CAPRICORN. Nu lasi trecutul sa te influenteze. Te concentrezi asupra prezentului si asupra viitorului. Nu te lasi doborat de ceea ce s-a intamplat in trecut, de lucrurile negative, si de aceea te faci placut. Nu oricine poate face lucrul acesta.

VARSATOR. Te accepti si te placi asa cum esti. Nu simti nevoia sa te incadrezi in anumite tipare numai pentru ca si altii fac lucrul acesta. Iti accepti defectele si calitatile si stii ca esti o persoana unica. Iar asta este pe placul oamenilor din jurul tau.

PESTI. Oamenii te plac pentru ca iubesti din tot sufeltul. Stii sa iti arati sentimentele fata de ceilalti. Esti o persoana profunda si este unul dintre principalele motive pentru care te faci placut.

Articole pe aceeasi tema:

Top 4 zodii care sunt fericite si sarace

Cele 5 zodii care vor avea o primavara de vis

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top