Connect with us

Revistateo.ro

Exista anumite motive pentru care zodiile se despart de partenerul de cuplu. Afla care sunt acestea, in functie de fiecare semn zodiacal.

Astro-FUN

Motivul pentru care zodiile se despart de partenerul de cuplu

Exista diferite motive pentru care oamenii pun capat unor relatii. Pentru fiecare zodie exista motive diferite pentru care relatiile se termina.

Motive pentru care zodiile se despart de partenerii de cuplu

Berbec. Uneori, relatiile Berbecilor se termina pentru ca in unele situatii sunt incapatanati si nu accepta ca au facut anumite greseli si ca nu pot avea dreptate tot timpul.

Taur. Unul dintre motivele pentru care relatiile Taurilor se termina este acela ca uneori le pasa mai mult de aparente decat de conexiunea emotionala.

Gemeni. Unele relatii ale Gemenilor s-au incheiat pentru ca le era greu sa isi tina furia sub control.

Rac. Racii obisnuiesc sa se supere din cauza unor lucruri marute. Iar lucrul acesta nu este pe placul partenerilor de cuplu si poate fi un motiv pentru care relatiile Racilor se termina.

Leu. Uneori Leii pot fi usor aroganti, iar lucrul acesta nu este pe placul partenerilor de cuplu. Este unul dintre motivele pentru care relatiile lor se termina.

Fecioara. Fecioarele au obiceiul de a-i judeca pe ceilalti, inclusiv pe partenerii de cuplu. Lucrul acesta nu este pe placul partenerilor lor si de aceea unele relatii nu au un viitor.

Balanta. Balantele sunt indecise. Cand iau o hotarare, de cele mai multe ori se razgandesc. Iar asta poate contribui la terminarea relatiei.

Scorpion. Cand se simt vulnerabili, Scorpionii pot fi rautaciosi. Acest comportament poate fi unul dintre motivele pentru care relatiile acestor persoane se termina.

Sagetator. Cand au senzatia ca sunt legati de partenerul de cuplu, Sagetatorii incep sa devina distanti. Din cauza acestui lucru relatiile lor ar putea sa se incheie.

Capricorn. Cand devin previzibili, Capricornii pot sa isi plictiseasca partenerii de viata. Uneori din aceste motive relatiile lor se termina.

Varsator. Partenerii de viata ai Varsatorilor au senzatia in unele momente ca nu ii pot cunoaste cu adevarat pe acestia. Ar putea fi unul dintre motivele pentru care relatia se incheie.

Pesti. Partenerii de viata ai Pestilor au senzatia ca nu se pot baza pe acestia. Ar putea fi un motiv pentru care despartirea este inevitabila.

Articole pe aceeasi tema:

Minciuni pe care ti le spui dupa o despartire

Top 4 lucruri pe care nu trebuie sa le faci dupa o despartire

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top