Connect with us

Revistateo.ro

MOTIVUL REAL al despărțirii dintre Cristiano Ronaldo și Irina Shayk

Stiri

MOTIVUL REAL al despărțirii dintre Cristiano Ronaldo și Irina Shayk

Se pare că proverbul „Soacră, soacră, poamă acră” nu este valabil doar pe plaiurile mioritice. Vinovată de despărțirea dintre Cristiano Ronaldo și Irina Shayk se pare că este tocmai mama fotbalistului, notează revista People.

Potrivit presei tabloide din Portugalia, mama lui Ronaldo, Dolores Aveiro, nu o avea la inimă pe Irina Shayk așa cum și-ar fi dorit fiul ei. Cu toate că mama lui Ronaldo a înțeles de multe ori escapadele fiului ei cu Irina în momente sensibile pentru orice familie (de Crăciun, Ronaldo a petrecut cu Irina Shayk în Dubai lipsind de la masa din Ajun, unde s-a adunat toată familia). Tocmai sărbătorile de iarnă au creat un conflict uriaș între fotbalist și familia acestuia.

„Cristiano Ronaldo a vrut să îi facă o surpriză mamei sale. Având în vedere că a petrecut Crăciunul cu Irina în Dubai, acesta plănuia să se întoarcă imediat în Portugalia pentru ziua de naștere a mamei sale, însă Irina nu a vrut”, scrie Correio da Manha. „Au avut o discuție aprinsă, atât de aprinsă încât Ronaldo a terminat ultima zi din an singur împreună cu băiatul său”, mai notează publicația.

Potrivit aceluiași ziar portughez, relația dintre Irina Shayk și mama fotbalistului dar și relația cu surorile acestuia nu au fost niciodată roz. Irina s-a pus împotriva lui Dolores și Cristiano i-a luat partea mamei sale, în cele din urmă. Refuzul Irinei Shayk de a petrece cu Ronaldo la ziua de naștere a mamei deținătorului Balonuluid de Aur a fost picătura care a umplut paharul.

Dolores era convinsă de mult că „Irina nu era femeia potrivită pentru băiatul ei”, mai scrie presa din Portugalia. Aceasta ar prefera o fată care să înțeleagă rolul de mamă pe care îl are și faptul că încă mai simte nevoia să-l protejeze pe „Cristianinho”, chiar dacă este un bărbat în toată firea.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top