Connect with us

Revistateo.ro

Teo Trandafir

Blog

Multumiri, in ganduri

Teo TrandafirIn fiecare zi, pe blogul asta se intampla acte de eroism care nu mi se datoreaza. Mai scriu si eu, noptile, gandindu-ma duios la cele intamplate de-a lungul zilei respective. Ceea ce nu se vede, insa, e freamatul si emotia care incojoara aceste scrieri. Daca ar fi fost doar gandurile mele, fara fotografii, rezumate, filmulete, poate nu ne-am fi unut aici atat de tare, dumneavoastra si noi, cei care „prestam” emisiuni pe care apoi vi le repovestim, la rece.

Dupa cateva ceasuri de la genericul de final al editiei, totul devine limpede, iar lucrurile neprevazute pe care le-am traversat in dupa-amiaza aceea se decanteaza. invitati care mai intarzie, ca oameni suntem, neintelegeri intre prieteni, stresul directului, pe care putini dintre cei care privesc il pot intelege, toate se aseaza ca niste pisici cuminti pe bratul unui fotoliu. Ti se pare, in direct, ca microfoanele nu pornesc, ca imaginile se succed altfel decat ar fi trebuit, toate esafodajele de idei preconstruite se prabusesc. Apoi, te linistesti si iti dai seama ca emisiunea are viata ei, pe care nu poti s-o schimbi fundamental.

Cateva randuri pe blog nu acopera mai nimic din toate aceste framantari. Si nici nu stiu daca v-ar interesa atat de tare, fara fotografiile care imortalizeaza exact framantarile despre care va povestesc acum. Asa ca, de fiecare data cand scriu, multumesc in gand tuturor celor care citesc, dar si celor care „picteaza” camaruta mea frumoasa, numita „blog personal”…

4 Comments

4 Comments

  1. gabi

    2013-10-09T07:12:25+03:00 at 2013-10-09T07:12:25+03:00

    Orice incident mic sau mare ar aparea, din pricina tehnicii sau a oamenilor, le gestionezi cu atata naturalete incat nu poate iesi nimic prost sau penibil.

  2. corina_m

    2013-10-09T15:54:07+03:00 at 2013-10-09T15:54:07+03:00

    Draga Teo,
    Este firesc sa-ti spun asemeni atator si atator oameni care te apreciaza,ca esti un om minunat,o persoana cu valori,principii,suflet si ca ai toate calitatile unei persoane ,care din pacate in ziua de azi nu se mai cauta.
    Probabil ca acest post al meu,este unul dintre miile care-ti sunt adresate,insa eu ca om ,atunci cand observ ca sunt inca oameni de valoare in Romania,”imi scot palaria”.
    Vietile noastre(a mea si a ta) la un moment dat au un punct comun,nefericit din pacate si anume problemele de sanatate.Stiu,stiu,sunt persoane care ….nu pot merge,sunt copii bolnavi,dar EXISTA DUMNEZEU.Fara sa imi plang de mila situatia in care ma aflu sau sa cer ceva cuiva,consider ca in aceasta tara,fiind o mama care creste singura un adolescent de 13 ani si care nu poate munci(eu)din punct de vedere al starii de sanatate,statul roman si societatea in care traim,isi bat pur si simplu joc de noi.
    Ma gandeam,ca poate intr-o zi,intr-una din emisiunile tale pe care le urmaresc necontenit,cu ajutorul staff-ului tau,veti gasi ,poate o persoana care sa ajute intr-adevar pe cale legala,persoane ca noi(ex.eu am 3 operatii la coloana si am varsta de 35 ani),sa putem cumva beneficia de un ajutor.
    Este dureros ca in ziua de azi,patronii,societatea in care traim nu doresc oameni care pot da ceva bun,care isi pot arata valorile.
    Este dureros si rusinos ca traim intr-o tara in care societatea distruge absolut tot ce suntem si ne distruge si viitorul copiilor.
    Teo,inca o data,crede-ma ,acest mesaj nu este ca sa-mi plang de mila,in nici un caz ,este un mesaj de maxima admiratie,pentru tine,O PERSOANA MINUNATA,CARE CRESTE O FIINTA MINUNATA si care desi a trecut prin vitregiile vietii,nu conteneste sa rada si sa se bucure de viata,asemeni mie.
    Vietile noastre draga mea Teo,dupa cum am mai spus,se aseamana dintr-un punct de vedere,nefericit.
    Am avut si am un respect maxim pentru tine,pentru ceea ce ai facut pana la un anumit moment si pt ceea ce ai reluat sa faci de putin timp cu mare succes.
    Iti doresc tot binele din lume atat tie cat si minunatei Maya.Sa va dea D-zeu multa sanatate si noroc!
    Cu mult drag si respect,
    Corina.

  3. dumitru-ghenoiu mirela

    2013-10-11T19:21:01+03:00 at 2013-10-11T19:21:01+03:00

    iti aduci aminte de anii de liceu? am terminat acelasi liceu ca tine ,promotia 1987,clasa prof. stratan, un om minunat si n-o spun numai eu , o spun si colegii din alte generatii! fratele meu mai mare are o poza cu tine din perioada liceului(el a terminat tot la balcescu) iar baiatul lui a fost tratat de d-l doctor uta .nu-i asa ca „”ce mica este lumea!””.te felicit pt.noua emisiune ! iti doresc sanatate si sa te bucuri de maya! te pup ! mi-ar placea sa -mi raspunzi si sa intram in legatura !

  4. Dorina Sandu

    2013-12-01T13:19:32+02:00 at 2013-12-01T13:19:32+02:00

    Buna ziua ! Nu scriu fregvent pe blog, asta nu inseamna ca nu te urmaresc, ba chiar zilnic, imi placi la nebunie, esti exact cum as vrea eu sa fiu. Evident nu am inteligenta si cultura ta. Ma straduiesc macar sa te copii in gandire, in interactiunea cu oamenii.
    Fiecare om are plusuri si minusuri, dar cand suma plusurilor este mult mai mare decat cea a minusurilor, devii un model demn de urmat. In definitiv suntem oameni, din cate stiu nu s-a „inventat ” OMUL PERFECT. Esti iubita indiferent daca esti pe sticla sau nu, de asta sa fii sigura. Cu mult drag si stima, o simpla muritoare !

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Blog

To Top