Connect with us

Revistateo.ro

Noutati

A murit actorul de telenovele Rogelio Guerra

Unul din cei mai cunoscuți actori de telenovele s-a stins din viață. Rogelio Guerra, cunoscut pentru rolul din telenovela „Și bogații plâng” s-a dus în Ceruri.

Rogelio a deținut rolul principal în telenovela mexicană de succes. A murit la 81 de ani după ce fusese diagnosticat în urmă cu ani de zile cu Alzheimer.

În 2005 a avut parte de serioase probleme de sănătate. A suferit un atac cerebral, iar medicii nu îi mai dădeau mari speranțe de viață. A fost într-o stare precară de sănătate până la moartea sa.

A jucat rolul lui Luis Alberto Salvatierra în telenovela mai sus amintită alături de celebra Veronica Castro.

A avut o carieră de succes și nu a jucat doar în telenovele. A apărut într-o serie de filme și piese de teatru care au făcut furori nu doar în Mexic.

Actorul va fi condus pe ultimul drum de colegii săi de breaslă, care au rămas înmărmuriți la aflarea veștii care a împânzit presa din toată lumea.

CITEȘTE ȘI: Mama Ancăi de la Exatlon rupe tăcerea. De ce a fost eliminată fiica ei

Înfiorător! Ce au descoperit legiștii la autopsia Ralucăi, fata ucisă de libianul Ahmed Othman

Din păcate, știri triste. Ce s-a întâmplat cu fetița Anastasiei Cecati după înmormântarea actriței ucise. Medicii au confirmat

Silvia își filma copilul când se juca liniștit. Când s-a uitat pe filmare și a văzut ce era lângă băiețel, a ÎNCREMENIT!

Jurnalul cu secretele Mădălinei Manole, redescoperit după 26 de ani. Ce a putut să scrie e sfâșietor: “Într-o zi de septembrie…

Victor Slav, primele declarații după operație. Adevărul despre problema prezentatorului TV: “Am mers la un medic și..

Familia a ales deja locul de veci, iar acesta va fi înmormântat în zilele acestea. Casa de producție Televisa a transmis condoleanțe printr-un comunicat de presă familiei Guerra.

La capela unde este depus sicriul s-au strâns deja sute de lumânări și flori.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Noutati

To Top