Connect with us

Revistateo.ro

Actrita Francine York a murit la 80 de ani, dupa o lupta grea cu cancerul. Decesul s-a produs la Spitalul Prezbitarian din Van Nuys.Un prieten de-al sau a facut tristul anunt.

Stiri

A murit actrita Francine York

Actrita Francine York a murit la 80 de ani, dupa o lupta grea cu cancerul. Decesul s-a produs la Spitalul Prezbitarian din Van Nuys. Un prieten de-al sau a facut tristul anunt.

Legendara actrita a aparut in peste 150 de de filme si seriale tv si a avut roluri diverse. Ea a jucat in filme cu extraterestri, insa nu a refuzat nici sa joace in filme in care a fost dansatoare exotica din buric.

Francine York a jucat alaturi de Elvis Presley, Nicolas Cage, Marlon Brando. Unul dintre cele mai importante roluri ale sale este interpretatarea lui Marilyn Monroe in pelicula „ Marilyn: Alive and Behind Bars”.

Francine York a devenit cunoscuta publicului si pentru prestatiile sale in filmele “The Doll Squad” sau „Batman”, unde i-a dat viata personajului Lydia Limpet.

Ea a mai apărut si in „Bewitched,” “General Hospital,” “I Dream of Jeannie” , “My Favorite Martian” si in serialul „Misiune imposibila”.

A murit actrita Francine York. Aceasta isi pregatea autobiografia

De asemenea, a jucat in “Star Trek: Progeny”, in „Tickle Me” alaturi de Elvis Presley, in „Bedtime Story” cu Marlon Brando. Recent, actrita a interpretat-o pe soacra lui Nicolas Cage in „Family Man”.

Nascuta in oraselul Aurora din Minnesota, actrita s-a mutat cu familia sa in Cleveland, pe cand avea cinci ani. Acolo si-a dat seama ca vrea sa fie actrita, iar familia a sprijinit-o.

Actrita nu a fost niciodata casatorita, iar in urma sa raman cativa nepoti care o vor mosteni. In momentul internarii sale in spital, actrita isi pregatea autobiografia.

Articole pe aceeasi tema:

A murit Tyrus Wong, creatorul celebrului film „Bambi”

Carrie Fisher a murit

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top