Connect with us

Revistateo.ro

A murit Alexis Arquette, sora cunoscutei Patricia Arquette

Stiri

A murit Alexis Arquette, sora cunoscutei Patricia Arquette

Este doliu in lumea actoriei. A murit Alexis Arquette, una din cele mai cunoscute prezente de pe micul ecran, sora actorilor David, Rosanna si Patricia Arquette, relateaza BBC.

Femeia s-a stins din viata la varsta de 47 de ani, anunta presa britanica, citand site-uri de stiri americane. Decesul actritei a fost confirmat pe Facebook de fratele ei, Richmond. Alexis Arquette a jucat in super-productii precum „Pulp Fiction” si „The Wedding Singer”. Cauza decesului actritei ramane o enigma, asa cum a fost intreaga ei viata.

Alexis si-a facut debutul in productia „Down and Out in Beverly Hills”, in anul 1986. A interpretat rolul unui travestit in „Last Exit to Brooklyn”, trei ani mai tarziu, in 1989. Alexis a aparut si intr-un documentar despre viata ei, in care povesteste cea mai dificila decizie pe care a avut-o de ales: si-a facut operatie sexuala trecand de la barbat la femeie.

Alexis Arquette a jucat intr-o serie de seriale de televiziune precum celebrele ‘hit-uri’ de pe micul ecran, „Friends” si „Californication”. In ultimii ani din viata ei, Alexis a militat pentru drepturile persoanelor transgender.

Alexis Arquette s-a nascut pe 28 iulie 1969 in Los Angeles si a murit ieri, in acelasi oras. Familia si prietenii i-au fost aproape in ultimele clipe din viata, refuzand sa spuna de ce boala suferea.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top