Connect with us

Revistateo.ro

A murit Dale Basescu, actor american de origine romana

Stiri

A murit Dale Basescu, actor american de origine romana

Lumea cinematografiei este in doliu. A murit Dale Basescu, un actor american de origine romana. Barbatul avea 60 de ani, scrie presa internationala. Tragedia a avut loc in timp ce acesta se afla la piscina, la inot. Din datele oferite de medici, Basescu a facut infarct avand probleme cu inima.

Medicii sustin ca efortul depus a fost prea mare si socul termic la contactul cu apa i-a fost fatal. Dale Basescu nu era doar pasionat de actorie, acesta era un impatimit al sportului, in special al celui acvatic.

Moartea actorului a fost anuntata de prietenii acestuia. Dale Basescu s-a nascut la New York pe 25 mai 1956. Parintii lui Dale fac parte din putinii romani care au emigrat in America in perioada comunista.

Actorul John McMartin a murit

A murit Noel Neill, prima interpreta a lui Lois Lane

Dale Basescu s-a mutat impreuna cu familia in Colorado la varsta de 3 ani. Dale adora de mic sa fie in centrul atentiei si stia dintotdeauna ca va avea o cariera in domeniul artistic. A luat lectii de pian si a cantat si la chitara o perioada. Dale Basescu a participat si la concursuri de inot pregatindu-se inclusiv pentru Jocurile Olimpice, la proba de 400 de metri.

Dale Basescu stia ca purta numele fostului presedinte, Traian Basescu, si se declara incantat ca are acelasi nume cu fostul sef de stat. A primit roluri in 24 de fime si seriale de televiziune americane printre care „Love the enemy”, produs in anul 2011. A jucat si in „Lynch Mob” si „God is Dead” (Dumnezeu e mort). Mai multi colegi de breasla si-au exprimat regretele la aflarea vestii cumplite.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top