Connect with us

Revistateo.ro

Inedit

A murit de cancer, iar la un an, sotul ei a primit o scrisoare emotionanta. Toti cei care au citit-o au plans

O femeie care a murit de cancer ovarian a lasat in urma sa o scrisoare emotionanta, pe care i-a dat-o unui prieten care sa i-o inmaneze sotului ei, atunci cand acesta se va indragosti din nou.

Constienta de faptul ca sotul sau isi va reface viata, Brenda Schmitz l-a rugat pe prietenul ei sa ii dea sotului o scrisoare numai atunci cand acesta isi va gasi o partenera de viata.

Scrisoarea a fost expediata catre un post de radio din Des Moines, Iowa, care are o emisiune speciala, in care indeplineste dorintele ascultatorilor.

Citeste si: O fetita i-a inchis gura unui politician cu o singura intrebare. Cuvintele sale inconjurul lumii

1. O zi dedicata partenerei de viata a sotului ei: „Merita din plin, tinand cont ca e mama vitrega a tuturor acestor baieti. Vreau sa stie ca apreciez foarte mult eforturile ei”, a scris Brenda.

Sotul Brendei a cunoscut-o pe noua sa partenera, Jayne, iar dupa un an a facut pasul cel mare si a vrut o mama pentru copiii sai.

David a cerut-o pe Jayne Abraham de sotie, iar scrisoarea care a ajuns la radio a smuls lacrimile tuturor celor care au auzit-o.

2. O excursie in familie.

3. O seara dedicata medicilor de la Mercy Medical Hospital, locul unde a fost tratata.

A murit de cancer, iar la un an, sotul ei a primit o scrisoare emotionanta. Toti cei care au citit-o au plans

Brenda a fost constienta ca nu isi va vedea cei patru baieti crescand. Diagnosticata cu cancer ovarian in ultimul stadiu, femeii i s-a spus ca mai are doar cateva luni de trait.

„Incercam sa implinim dorinte de Craciun de mai bine de 20 de ani. Nu am mai primit niciodata o astfel de dorinta”, a marturisit directorul postului de radio din Des Moines.

Toate dorintele Brendei au fost indeplinite cu ajutorul postului de radio si a sponsorilor locali, care au platit o excursie de 8 persoane la Disney World.

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top