Connect with us

Revistateo.ro

A murit Denise Robertson, fosta prezentatoare BBC

Stiri

A murit Denise Robertson, fosta prezentatoare BBC

A murit Denise Robertson, una dintre cele mai cunoscute prezentatoare de la BBC. Femeia s-a stins din viata la varsta de 83 de ani. Avea cancer pancreatic.

Indragita figura a micului ecran a fost una dintre cele mai longevive prezentatoare TV, cunoscuta in special pentru „Junion Advice Line” de la matinalul postului britanic de stiri BBC.

Presa britanica a facut numeroase speculatii despre starea de sanatate a acesteia si asta deoarece in ultimele saptamani a lipsit de pe micile ecrane. A fost diagnosticata cu cancer pancreatic in luna februarie a acestui an.

A murit Zaha Hadid

Johan Cruyff a murit

Denise Robertson a fost una dintre cele mai cunoscute realizatoare tv, scriitoare si vedete de televiziune din Anglia.

Denise s-a remarcat cu productia „Draga Denise” in anul 2000, o serie produsa chiar de ea. Si-a lansat si un site in urma succesului acestei productii tv, deardenise.com si a scris editoriale pentru mai multe reviste si ziare britanice.

Denise a murit astazi, la 83 de ani, dupa aproape doua luni in care a indurat chimioterapia. Femeia a anuntat ca sufera de boala in februarie 2016, imediat dupa ce a fost diagnosticata, in emisiunea „This morning”. Pe 9 iunie ar fi implinit 84 de ani.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top