Connect with us

Revistateo.ro

A murit Dick Gautier, cunoscut pentru serialul "Get smart"

Stiri

A murit Dick Gautier, cunoscut pentru serialul „Get smart”

A murit Dick Gautier, celebru actor american. Gautier s-a stins din viata la varsta de 85 de ani. Acesta a fost cunoscut pentru rolul din serialul „Get smart”, produs in anii ’60.

Indragitul actor american a decedat intr-un spital din statul californian, relateaza The Hollywood Reporter. Persoana care a dat vestea trista este fiica lui. Aceasta a declarat pentru The Hollywood Reporter ca tatal ei s-a stins din viata „dupa o lunga perioada de suferinta”.

Un actor indragit pe Broadway

Gautier a avut o cariera indelungata pe Broadway si s-a remarcat atat in serialele de televiziune cat si in productiile cinematografice.

A fost nominalizat la Premiile Tony pentru interpretarea lui Conrad Birdie in productia „Bye, bye, Birdie” din 1960.

A aparut si in serialele „Nip/Tuck”, „Ingerii lui Charlie”, „The Love Boat” si „Here We Go Again”. In anii ’80 si-a imprumutat vocea mai multor personaje din „The New Yogi Bear” si „The Addams Family”.

CITESTE SI: A murit Lordul Snowdon, fostul sot al printesei Margaret a Marii Britanii

Dick Gautier s-a nascut pe 30 octombrie 1931 la Los Angeles, California, SUA. A fost casatorit de doua ori, cu dr. Tess Hightower si cu Barbara Stuart. Actorul a lasat in urma trei copii, pe Randy, Chrissie si Denise.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top