Connect with us

Revistateo.ro

A murit Ducele de Westminster

Stiri

A murit Ducele de Westminster, nasul printului George

Doliu in Familia Regala Britanica! Ducele de Westminster a murit intr-un spital din comitatul englez Lancashire, a anuntat familia sa, citata de site-ul cotidianului Le Figaro.

„El a fost adus in spital de pe proprietatea Abbeystead, unde se imbolnavea des”, a mai anuntat familia lui, fara a spune cu exactitate despre ce boala este vorba. Familia defunctului solicita respectarea vietii private si intelegere in acest moment foarte dificil.

Gerald Cavendish Grosvenor, pe numele sau, ocupa locul 68 pe lista miliardarilor impreuna cu familia sa, scrie revista americana Forbes. Familia acestuia a adunat o avere de 10,8 miliarde de dolari si, deocamdata, nu se stie cum va fi impartita aceasta dupa moartea ducelui.

Iata ce mesaj i-a lasat PRINTESA DIANA fiului ei cu putin timp inainte sa moara!

Ce uraste regina Elisabeta la Kate Middleton

Titlul de „Duce de Westminster” a fost creat de Regina Victoria a Marii Britanii in anul 1874. Hugh Grosvenor era nasul printului George de Cambridge, fiul lui Kate si William, ducesa si duce de Cambridge.

A murit ducele de Westminster-1
Ducele de Westminster s-a stins din viata la varsta de 65 de ani

Afacerile Ducelui de Westminster au avut de suferit dupa ce britanicii au votat iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana. Acesta a pierdut aproape un miliard de dolari in doar cateva luni dupa Brexit, odata cu deprecierea lirei sterline si prabusirea valorilor imobiliare, conform agentiei Bloomberg.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top