Connect with us

Revistateo.ro

A murit ducesa Cayetana de Alba, la 88 de ani

Inedit

A murit ducesa Cayetana de Alba, la 88 de ani

Cayetana Fitz-James Stuarta a murit astăzi la vârsta de 88 de ani, fiind cea mai cochetă ducesă din lume, care s-a recăsătorit recent cu un bărbat mai tânăr, deși are o vârstă înaintată. Aristocrata a murit în casa ei din Sevilla, după ce a fost spitalizată la Unitatea de Îngrijiri Intensive a Spitalului Sagrado Corazon din Sevilla.

Pe 18 noiembrie a fost mutată în Palatul Doamnelor din Sevilla, solicitare proprie, probabil simțind că va muri în curând și dorind, ca mulți alți bătrâni, să moară acasă la ea și nu într-un spital. Anul trecut și-a sărbătorit al 60-lea an ca șefă a Casei de Alba. Titlul de ducesă de Alba l-a primit în anușl 1953, după ce tatăl ei, Iacob Fitz-James Stuart a decedat.

CITEȘTE ȘI: NUNTĂ ALTERNATIVĂ. IDEI DE LA VEDETE

Cayetana Fitz-James Stuart a fost a 18-a ducesă de Alba și a treia femeie care a reușit să obțină acest titlu, de departe cea mai celebră și mai iubită figură aristocrată din Spania. În ciuda vârstei sale, Cayetana participa la evenimente mondene însoțită de soțul ei Alfonso Diez, ba chiar făcea plajă și îi plăcea să participe și la festinuri locale în Spania, unde se distra de minune.

Cayetana rămâne în mentalul colectiv spaniol ca o femeie care s-a bucurat de viață și este un exemplu pentru toți cei care vor să fie fericiți. Primarul orașului Sevilla, Juan Ignacio Zoido a declarat că locuitorii provinciei o vor conduce pe ducesă pe ultimul drum așa cum merită,

Cayetana de Alba a intrat și în Careta Recordurilor, ca fiind aristocrata cu cele mai multe titluri nobiliare de pe planetă: de 5 ori ducesă, de 18 ori marchiză (la marquesa), de 20 de ori contesă, contesă-ducesă și altele.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top