Connect with us

Revistateo.ro

A murit Fernando Soto, membru al trupei "Mi buen"

Stiri

A murit Fernando Soto, membru al trupei „Mi buen”

A murit cantaretul Fernando Soto, membru al trupei mexicane „Mi buen”. Cantaretul avea doar 17 ani.

Trupa mexicana „Mi buen” este in doliu. Ceea ce parea o calatorie frumoasa s-a transformat intr-o tragedie cumplita. Fernando Soto si colegii sai au mers in turneu in orasul Mazatlan, acolo unde tanarul si-a gasit sfarsitul.

A murit inecat

Baiatul de 17 ani a murit inecat, informeaza Telemundo. Trupa „Mi Buen” abia ce a terminat filmarile pentru noul videoclip, iar membrii ei s-au gandit sa petreaca o zi extra distrandu-se impreuna in Mazatlan. Cu putin timp inainte sa moara, Fernando a postat o fotografie cu el langa apa.

Fernando nu a respectat indicatiile si a trecut de steagul rosu de pe plaja. Pe placuta de langa steag scria ca inotul este interzis, insa minorul nu a tinut cont de avertisment.

Colegii lui au incercat sa il ajute, insa era prea tarziu. Trupa a postat pe pagina de Facebook unul din ultimele videoclipuri muzicale in care aparea baiatul. Trupul lui a fost transportat la Jalisco, localitatea de origine a cantaretului.

CITESTE SI: A murit Bimba Bose, cunoscuta cantareata din Spania

Familia a decis sa il incinereze si este profund indurerata. Parintii lui Fer i-au rugat pe jurnalisti sa nu insiste cu intrebari referitoare la moartea fiului lor. Si membrii trupei „Mi buen” sunt indurerati si nu vor sa dea nicio declaratie despre cele petrecute in vacanta lor.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top