Connect with us

Revistateo.ro

A murit fratele lui Nicolae Guta

Stiri

A murit fratele lui Nicolae Guta

Este doliu in familia lui Nicolae Guta! Fratele artistului a incetat din viata dupa o lunga lupta cu cancerul.

Fratele cantaretului de manele era internat la reanimare inca inainte de sarbatorile de iarna, scrie wowbiz.ro. Acesta era conectat la aparate si nu dadea semne de recuperare, conform unor surse medicale.

Samir Lingurar a suferit o interventie chirurgicala la Spitalul Judetean din Deva in urma cu cateva luni. De atunci, potrivit apropiatilor lui citati de WowBiz, a inceput declinul sau medical.

Fratele artistului a fost diagnosticat cu cancer din anul 2011 si s-a tratat la o clinica din Austria. Din nefericire, dupa ce a inceput sa se vindece, boala a recidivat.

Rudele fratelui lui Guta l-au vizitat zi de zi. Personalul sectiei ATI a fost impresionat de solidaritatea familiei sale. Nicolae Guta l-a vizitat d ecateva ori si a plans la capataiul patului de spital, unde era ventilat. Trupul neinsufletit al barbatului a fost dus de rudele sale la casa din Iscroni.

CITESTE SI: A murit fratele lui Pavel Stratan

Cine este Nicolae Guta

Nicolae Linguraru, pe numele sau din buletin, este unul dintre cei mai apreciati cantareti de muzica cu influente orientale din Romania. Hit-ul care l-a facut celebru, „De ce ma minti”, este si astazi ascult de milioane de romani.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top