Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

A murit make-up artistul Cristina Hohan. Mesajul transmis de Alin Gălățescu

A murit make-up artistul Cristina Hohan. Criticul de modă Alin Gălățescu a postat un mesaj în care își exprimă durerea la aflarea acestei vești triste.

Cristina Hohan s-a stins din viață

„Dedic reusita deplina a celei de-a 18a editii a Soirees de la Mode de aseara Memoriei bunei mele prietene, excelentului make-up artist care a fost CRISTINA HOHAN – plecata dintre noi in dimineata zilei de ieri.

Era tanara, talentata pana la artistic, plina de viata cum rar am intalnit, frumoasa intr-un registru aparte, traia o autentica superba poveste de dragoste, de o caldura unica, un spirit intens si cautator, apropiindu-se in ultimele momente ale scurtei ei vieti, in rapida sa agonie, de spiritualitati inalte. Sper ca macar ingerii sa aiba mai multa grija de ea. Merita pe deplin. Sunt trist si tacut pana la lacrimi.

Dumnezeu sa o odihneasca. Adio! buna prietena”, a scris Alin Gălățescu pe Facebook.

Cristina s-a stins din viață ieri. Tânăra a terminat Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iași, oraș în care locuia. A lucrat cu branduri celebre din România și din străinătate și a fost preferata multor designeri români.

A machiat sute de modele și a fost unul din cei mai apreciați make-up artiști de la noi. A colaborat cu Alin Gălățescu, fondatorul evenimentului de fashion multibrand, Gala AVANPREMIERE.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top