Connect with us

Revistateo.ro

A murit skater-ul Dylan Rider

Stiri

A murit skater-ul Dylan Rieder

Este doliu in lumea sportului international. Dylan Rieder, care a devenit una din cele mai cunoscute figuri publice de pe Instagram in vestul Europei si America, s-a stins din viata. Acesta era skater profesionist, iar sfarsitul sau a venit dupa o lunga lupta cu leucemia, la doar 28 de ani.

Dylan Rieder era, pe langa skater, un cunoscut fotomodel. A colaborat cu vedete precum Cara Delevingne, una din cele mai apreciate manechine din lume, si Jourdan Dunn, scrie dailymail.co.uk.

Tanarul a crescut in California unde s-a apucat de acest sport, ca o pasiune, de la 9 ani. A devenit imaginea celor mai cunoscute firme producatoare de echipamente de skaeting din lume.

Vestea a fost data prin intermediul Twitter de catre producatorul A&R, Dante Ross: „Odihneste-te in pace, Dylan. Ai plecat prea devreme dintre noi… Ai fost o persoana exceptionala. Transmit cele mai profunde condoleante familiei si prietenilor”. Stirea decesului a fost confirmata si de TransWord SKATEboarding, principalul site care ofera informatii despre campionatele de skateing, skatersi si atleti.

Acest site a postat un mesaj dureros in onoarea lui Dylan: „E greu de crezut, inclusiv la ora la care scriem asta, insa am pierdut unul din cei mai buni skatersi.

Dylan Rieder, ale carui stil, potenta exploziva si prezenta ne-a influentat atat de mult si a unit generatii, s-a dus in Ceruri. Toate gandurile si rugile noastre se indreapta catre familia si prietenii care te-au pretuit”.

Iata cateva fotografii cu Dylan Rieder, imaginea mai multor firme care produceau echipamente spotive:

a-murit-skater-ul-dylan-rider-1

a-murit-skater-ul-dylan-rider-2

a-murit-skater-ul-dylan-rider-3

a-murit-skater-ul-dylan-rider-4

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top