Connect with us

Revistateo.ro

Prezentatoarea TV Tara Palmer-Tomkinson a fost gasita moarta intr-un apartament din Londra. Aceasta se lupta cu o tumoare la creier.

Stiri

A murit prezentatoarea Tara Palmer-Tomkinson

Prezentatoarea TV, Tara Palmer-Tomkinson, a fost gasita moarta intr-un apartament din Londra. Aceasta se lupta cu o tumoare la creier.

In varsta de 45 de ani, aceasta a dezvaluit in luna decembrie ca urmeaza un tratament pentru o tumoare din glanda pituitara.

Fosta prezentatoare TV, cunoscuta publicului britanic drept T P-T, a aflat anul trecut ca are o tumoare la nivelul creierului.

„Am mers la medicul mu pentru a discuta despre ultimele analize de sange atunci cand m-am intors de la ski, in luna ianuarie si i-am zis: „Ce inseamna acest lucru? Imi poti traduce?”. Iar doctorul mi-a spus: „Asa cum banuiam, ai o tumoare a creierului”.

Tara Palmer-Tomkinson a fost dependenta de droguri in trecut

In trecut, Tara Palmer-Tomkinson, s-a luptat cu dependenta de droguri. Rezultatele de sange au scos la iveala faptul ca suferea de o boala autoimuna. Aceasta ii cauza oboseala, dureri la nivelul incheieturilor si anemie acuta.

„M-am speriat teribil. Am inceput sa ma gandesc la faptul ca o sa mor, o sa mor. O sa mai am numai cateva saptamani de trait. Lucruri de genul acesta”.

Articole pe aceeasi tema:

A murit fratele lui Pavel Stratan

A murit Sonny Geraci, liderul trupei The Outsiders

 

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top