Connect with us

Revistateo.ro

A murit Tony Rosato, cunoscut actor de comedie

Stiri

A murit Tony Rosato, cunoscut actor de comedie

A murit Tony Rosato, unul dintre cei mai cunoscuti actori de comedie din lume. Actorul canadian a devenit cunoscut datorita programelor „Saturday Night Live” si „SCTV”. Acesta s-a stins din viata la varsta de 62 de ani, scrie presa de la Toronto.

Persoana care a anuntat decesul marelui comediant a fost agentul sau, Larry Goldhar. Nu se stie cu exactitate cauzele mortii, insa Goldhar sustine ca cel mai probabil a suferit un infarct.

Tony Rosato s-a nascut la Napoli, in Italia, pe 26 decembrie 1954. Acesta a emigrat impreuna cu familia sa in Canada inca de la varsta de 4 ani. Tony a locuit de-a lungul vietii sale in trei orase din Canada, la Halifax, Ottawa si Toronto.

A dat vocea lui Luigi din „Aventurile lui Super Mario”

A cunoscut celebritatea datorita sketchurilor facute alaturi de Martin Short si Robin Duke in show-urile televizate „Saturday Night Live” si „SCTV”. Rolul pentru care a devenit popular este al bucatarului care face dezastru in bucatarie, pe nume Marcello.

Putina lume stie, insa Tony Rosato a fost si vocea mai multor personaje de televiziune, in special in animatii. Acesta a dat vocea personajului Luigi din „Aventurile lui Super Mario”.

CITESTE SI: A murit actrita Francine York

SNL este un spectacol de televiziune nocturn produs in Statele Unite ale Americii. SNL este o combinatie de comedie si varietati dezvoltat de Michaels Lorne si Dick Ebersol. Emisiunea a avut premiera pe NBC, pe 11 octombrie 1975.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top