Connect with us

Revistateo.ro

A murit Yumara Lopez, fosta concurenta Miss World. Avea doar 22 de ani

Stiri

A murit Yumara Lopez, fosta concurenta Miss World. Avea doar 22 de ani

A murit Yumara Lopez, una din cele mai frumoase femei din lume. Tanara de doar 22 de ani a pierdut lupta cu cancerul, anunta presa occidentala. Modelul a reprezentat statul Nicaragua la competitia Miss World 2014.

Yumara a fost diagnosticata cu cancer la creier in urma cu doi ani, insa nu s-a vindecat, desi a urmat tratamentul din prima zi.

Vesta mortii a cazut ca un trasnet in lumea modelling-ului. Tanara s-a stins din viata la spitalul Alejandro Davila Blonos din Managua. Yumara a fost aleasa Miss World 2014 si a reprezentat Nicaragua la cel mai cunoscut concurs de frumusete din lume. Fata a ajuns sa isi reprezinte tara in urma unui incident, dupa ce modelul care castigase initial, Maria Esther Molina a renuntat la coroana.

A murit Dan Margarit, al doilea sofer ranit in accidentul de autocar din Muntenegru

A murit actorul Anton Yelchin, cunoscut pentru rolul din noul „Star Trek”

Fata stia de boala de care sufera, insa niciodata nu a spus nimanui ca urmeaza un tratament pentru a scapa de cancerul la creier. Bolnava fiind, aceasta a calatorit in 2014 la Londra ca sa isi reprezinte tara.

Yumara le spunea mereu apropiatilor ca boala nu o poate impiedica sa urce pe podium si ca ar putea fi prima si ultima oara cand ar participa la un concurs de o asemenea anvergura, scrie The Mirror.

Directorul Miss World Nicaragua, Denis Davila, a descris-o pe bruneta drept „o adevarata luptatoare”, mai scrie presa din afara.

Miss World este cel mai important titlu acordat la un concurs de frumusete. Candidatele din fiecare tara primesc titlul national de regina a frumusetii si se lupta pe scena cea mare dupa mai multe probe de selectie. Pana in anul 1988, concursul s-a organizat numai la Londra, insa in ultimii ani acesta se tine pe continente, urmat de concursul de frumusete pe lume.

Feministele critica acest concurs pentru ca il considera o inspectie, un control de carne. Concursul s-a lovit de multe proteste din partea grupurilor care militeaza pentru drepturile femeilor in lume.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top