Connect with us

Revistateo.ro

N-ai să crezi ce idol avea Kim Kardashian când era mică

Inedit

N-ai să crezi ce idol avea Kim Kardashian când era mică

A fost odată ca niciodată când Kim Kardashian visa să își cunoască vedeta preferată, pentru care, după spusele proprii, era în stare să facă orice. Obsesia lui Kim Kardashian a fost încă din copilărie Johnny Depp.

„Eu și sora mea Courtney împărțeam aceeași cameră când eram ceva mai mici. Eu îl iubeam pe Johnny Depp, eram obsedată de el și surorii mele i s-a întâmplat același lucru dar cu Leonardo DiCaprio”, susține vedeta de reality -show, Kim, în cel mai nou număr al revistei britanice „Marie Claire”. Vedeta spune că pereții camerei îi erau acoperiți de postere cu Michael Jackson și Johnny Depp.

AFLĂ ȘI: CE SEX ARE BEBELUȘUL LUI KOURTNEY KARDASHIAN

Kim Kardashian, la un recent eveniment în New York

Kim Kardashian și-a celebrat aniversarea (34) alături de soțul ei, Kanye West, și de micuța North pe o insulă de însoritul meleag Hawaii.

Bazându-se pe frumusețea lor de necontestat, dar și pe formele lor extrem de feminine, Kim, Khloe și Kourtney Kardashian au lansat o nouă colecție pentru linia lor vestimentară – Kardashian Kollection, care este disponibilă acum și în Marea Britanie.

“Toate trei am muncit din greu la această colecție și cred că cel mai grozav lucru în legătură cu diferențele dintre noi este că formele noastre sunt foarte utile în proiectarea hainelor. Khloe este înaltă, în mod evident, și Kourtney este scundă , deci cred că, dacă putem face ceva care să se potrivească pentru noi toate, haine respectivă va arăta bine pe oricine.”, a declarat Kim.

Johnny Depp, idolul adolescentin al lui Kim Kardashian

 

 

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top