Connect with us

Revistateo.ro

N-o să-ți vină să crezi cine a susținut-o pe Simona Halep în meciul carierei sale!

Inedit

N-o să-ți vină să crezi cine a susținut-o pe Simona Halep în meciul carierei sale!

Simona Halep a învins-o astăzi pe cea mai bună tenismenă a lumii, locul 1 în clasamentul WTA, Serena Williams. Scorul victoriei tenismenei românce este 6-0, 6-2, în Turneul Campioanelor de la Singapore.

Toți românii i-au strâns pumnii Simonei Halep în cel mai greu meci al vieții sale, după cum chiar ea a declarat. Printre susținătorii ei s-a aflat și Maria Sharapova, rivală cu care s-a bătut, și, din nefericire a pierdut. Însă, stați așa… să fi fost oare Sharapova cea care i-a strâns pumnii pe Twitter cu postarea „My girl @Simona_Halep” sau a fost cumva o farsă?

Se pare că un cont fals al tenismenei rusoaice le-a jucat feste multor susținători ai Simonei Halep, mesaj de ep Twitter care a devenit viral pe Internet la scurt timp de la victoria tenismenei românce în fața Serenei Williams. Clona Mariei Sharapova i-a ținut pumnii Simonei în evoluția ei de la Singapore.

 

simona halep

 

Foto Twitter: Un cont fals de-al Mariei Sharapova a susținut-o pe Simona Halep împotriva Serenei Williams

Simona Halep a câștigat de-a lungul carierei 8 turnee WTA simplu (6 în 2013 și 2 în 2014), cele mai importante fiind cele de categorie Premier de la New Haven și Moscova, Doha dar și Turneul Campioanelor de la Sofia. La seria victoriilor se înscrie și Turneul Campioanelor Grupa a doua Roșie de azi de la Singapore. Simona Halep a mai jucat în trecut în trei finale WTA (2010, 2011, 2012). Este cunoscută pentru jocul agresiv și lovește reverul cu ambele mâini.

 

 

1 Comment

1 Comment

  1. Kal-El

    2014-10-22T19:22:28+03:00 at 2014-10-22T19:22:28+03:00

    Defapt nu prea e adevarat … e un fel de troll deoarece Serena postase dupa meciul lui Wozniaki cu Sharapova > My girl @CaroWozniacki ❤️

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top