Connect with us

Revistateo.ro

Narcisa Suciu, de urgență în țară din cauza problemelor de sănătate: „Sunt o fricoasă...”

Staruri

Narcisa Suciu, de urgență în țară din cauza problemelor de sănătate: „Sunt o fricoasă…”

Narcisa Suciu se află de câteva luni în România, iar unul dintre motive are legătură cu starea sa de sănătate. Artista a dezvăluit că a părăsit Finlanda și și-a lăsat fiica singură acolo din cauza unor probleme de sănătate.

Narcisa Suciu a venit de urgență în România pentru a-și rezolva niște probleme legate de dantura sa. Pentru că știe că este fricoasă, artista preferă să călătorească mii de kilometri ca să se trateze la medicul său stomatolog.

„Eu sunt o fricoasă și până găsesc un medic în care să am încredere, indiferent de ce branță de medici e vorba, durează un pic. În urmă cu douăzeci de ani, am cunoscut o fată puțin mai mare decât mine, un medic stomatolog care mi-a făcut niște lucrări care au ieșit așa cum am vrut eu și pentru că am încredere în ea, am păstrat-o”, a dezvăluit vedeta.

Citește și: Vă mai amintiți de cântăreața Narcisa Suciu? Artista a părăsit România

Narcisa se află în România cu soțul său

De asemenea, aceasta a vorbit și despre fiica sa, Daria, care a rămas singură în Finlanda. Narcisa a venit în România cu soțul finlandez, în timp ce Daria stă în țara scandinavă cu iubitul său.

„Prețurile sunt mai mici aici, vreau să nu mă doară dinții niciodată, să fie sănătoși. Sunt cu soțul meu aici în România, fiica mea e cu iubitul ei și cu cățelul nostru, în Finlanda. Am mers să-i cunoaștem și pe părinții lui recent, știu că are o familie bună și Daria se simte acolo ca acasă”, a mai spus vedeta, la Antena Stars.

În urmă cu câțiva ani, Narcisa l-a cunoscut pe soțul său prin intermediul unui site de socializare și s-au îndrăgostit. Vedeta a renunțat la România unde avea o carieră înfloritoare și s-a mutat în Finlanda. Alături de aceasta este și Daria, fiica vedetei dintr-o relație anterioară.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top