Connect with us

Revistateo.ro

A nascut Sanda Nicola

Stiri

A nascut Sanda Nicola

Prezentatoarea de stiri Sanda Nicola a nascut o fetita de nota 10! Vedeta a facut anuntul pe pagina personala de Facebook.

„Scriu greu, in direct din ATI, dar am un anunt grozav de important pentru prietenii de acasa, din judetul Hiniedoara, pai din judetul Hiniedoara… Am nascut-o pe Agnes de ziua lui Matei Corvin!!! Ce alte dovezi de iubire si loialitate mai doriti?”, este mesajul postat pe reteaua de socializare.

A intampinat multe greutati pana sa ramana insarcinata

„Nu aveam grija deloc de sanatatea mea, de nevoile organismului meu. Munceam excesiv, fumam excesiv, dormeam foarte putin, eram vesnic agitata, foarte ambitioasa, mancam rar si adesea fast-food. Ignoram complet orice durere si prima întotdeauna dorinta de a performa in televiziune. Ca si cand nimic altceva nu era mai important decat urmatoarea aparitie in direct. Mi-am neglijat familia si prietenii, am absentat de la multe nunti, botezuri si de la alte evenimente in care cei dragi m-ar fi vrut aproape.

CITESTE SI: Sanda Nicola a ramas insarcinata dupa ce a invins cancerul! Cum a facut anuntul

Credeam atunci ca sunt sacrificii pe care trebuie sa le fac. Azi imi vine sa rad! Nu erau sacrificii! Sacrificati erau apropiaţii mei si propria mea sanatate. A fost doar un lung sir de alegeri gresite, luate din ambitie si din naivitatea varstei la care crezi ca nimic nu te poate dobori”, a declarat Sanda pentru Taifasuri.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top