Connect with us

Revistateo.ro

Staruri

Natașa Raab, mesaj emoționant pentru Busu, de pe patul de spital: „În fiecare seară murim câte un pic…”

Natașa Raab, actrița despre care s-a aflat în urmă cu câteva zile că a avut cancer, a vorbit despre colegul său de breaslă, Florin Busuioc.

Prezentatorul TV le-a dat multe emoții fanilor săi, după ce marți seara s-a prăbușit pe scenă, în urma unui spectacol susținut la Craiova.

Natașa Raab a vorbit despre Busu și despre ce ar fi făcut dacă era la Craiova când s-a produs infarctul.

Citețte și: Mesajul lui Cabral pentru Florin Busuioc: „Hai, Busule, hai!

„Vreau să vă spun că nu aș vrea să vorbesc foarte multe. Este ardelean de-al meu, actorii după 50 de ani începem să plătim oalele sparte. Este greu. Și eu sunt internată la Elias. Vasile Voiculescu spunea că în fiecare seară murim câte un pic pentru Măria Sa, publicul. Este un bun om de televiziune, dar și un actor extraordinar.

Citește și: Florin Busuioc a suferit un infarct! Prezentatorul TV se află la Terapie Intensivă

Mă bucur că pot să vorbesc despre el. N-am avut plăcerea să joc cu el, îmi pare rău că eu eram la Elias, poate dacă eram acolo nu se întâmpla asta. Se știe că soțul meu a fost medic la Craiova, dădeam telefoane pe unde trebuie. Este păcat de Dumnezeu. Este un om care pune suflet în tot ce face.”, a spus Natașa Raab, la Răi Da Buni.

Natașa Raab se află internată în spital, la rândul său

Actrița a spus că se află internată la Spitalul Elias din Capitală din cauza faptului că în ultima vreme a avut mai multe episoade de amețeală.

„E o amețeală, nu știu. La noi în teatru s-au întâmplat niște chestii. Actorii în vârstă nu mai există, probabil că și ăsta a fost un motiv. Aceste amețeli sper să dispară.”, a mai spus Natașa Raab, la Răi Da Buni.

Invitată în emisiunea lui Teo Trandafir, Natașa a povestit experiența cancerului și a spus cum a reușit să se vindece de una dintre afecțiunile care îi sperie pe tot mai mulți români.

„În medicină contează „materialul clientului”. Eu am făcut cancerul ovarian acum 14 ani . Vreau să le spun doamnelor că trebuie să meargă la doctor din 6 în 6 luni(…) La 6 luni am făcut citostatice postoperatorii şi am curăţat locul după operaţie.

Beam foarte multe lichide şi nu mi-a căzut părul. Mulţumesc lui Dumnezeu că a fost depistat din timp. Sunt sigură că pentru orice formă de cancer, daca este depistată din timp şi urmezi un regim alimentar, există şanse”, a dezvăluit Nataşa Raab la „Teo Show”.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top