Connect with us

Revistateo.ro

Inedit

NATO este in ALERTA. IESE LA IVEALA!

NATO se teme dupa ce Rusia a inceput bombardamentul aerian asupra Siriei, iar acum planuieste sa trimita „voluntari” la sol.

Teoria conform careia Putin ar avea un alt interes in a bombarda Siria decat acela de a anihila reteaua Stat Islamic incepe sa devina tot mai credibila.

Pe langa faptul ca rachetele rusesti au ocolit toate zonele in care se aflau membri ai gruparii ce a semanat teroare, bombardamentul asupra Siriei a fost axat pana acum doar pe cei care nu sunt de acord cu presedintele statului, Bashar al-Assad.

In plus, conform editiei online a ziarului New York Times, Rusia a anuntat ca fortele de „voluntari” se vor alatura trupelor siriene de la sol, lucru ce reprezinta o provocare serioasa pentru politicile regionale ale unor pioni importanti precum Turcia, SUA sau chiar NATO.

Interventia terestra a Rusiei in Siria ar putea schimba total conflictul, soldat pana acum cu peste 250.000 de morti de la inceperea sa in 2011.

Cu toate ca presedintele Rusiei a declarat in urma cu putin timp ca nu va trimite trupe in Siria, se pare ca amiralul Vladimir Komoyedov, reprezentantul lui Putin in Parlament, a declarat ca voluntarii rusi sunt deja in drum spre Siria si „nu pot fi opriti”.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top