Connect with us

Revistateo.ro

Dacă vrei să pregătești ceva dulce pentru cei dragi, atunci ai putea încerca rețeta de negresă cu banane. Se prepară simplu.

Prajituri

Negresă cu banane

Dacă vrei să pregătești un desert simplu și rapid, și nu în ultimul rând delicios, atunci poți încerca să gătești negresă cu banane. Mai jos vei găsi lista cu ingredientele necesare, precum și modul în care se prepară. Iată despre ce este vorba.

Negresă cu banane

Pentru negresa cu banane ai nevoie de următoarele ingrediente:

– 60 de grame de unt
– 120 de grame de ciocolată albă
– 2 banane medii, făcute pastă
– 1 ou
– 100 de grame de zahăr
– un sfert de linuriță de sare
– 1 linguriță de esență de vanilie sau altă aromă, în funcție de preferințe
– 160 de grame de făină
– puțin zahăr pudră pentru a orna negresa

CITEȘTE ȘI: Negresa din trei ingrediente. O pregatesti in numai 30 de minute

CITEȘTE ȘI: Desert sanatos: Negresa cu avocado

Negresa cu banane se prepară astfel:

1. Pune ciocolata și untul într-un vas.

2. Pune vasul în cuptorul cu microunde și lasă-l timp de 30 de secunde.

3. Amestecă bine cele două ingrediente.

4. După aceea se adaugă zahărul.

5. Următorul pas este să pui bananele, oul, sarea și esența de vanilie peste ciocolată și unt.

6. Amestecă bine toate ingredientele.

7. După aceea poți adăuga treptat și făina, amestecând bine.

8. Pune într-o tavă hărtie de copt.

9. În tavă vei turna amestecul. După aceea pune tava la cuptor.

10. Lasă prăjitura în cuptor timp de 15 sau 20 de minute până este gata. Ca să verifici dacă prăjitura este coaptă, testeaz-o cu scobitoarea.

11. La final se scoate din cuptor și se lasă la răcit. Se taie bucăți, după care se lasă acoperită până va fi servită. Înainte de a fi mâncată, peste ”negresa” cu banane poți pune zahăr pudră.

Poftă bună!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Prajituri

To Top