Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Nelu Ploiesteanu, desfigurat de durere dupa moartea fiului sau! Celebrul lautar sufera teribil dupa Mihaita. Imaginile cu el sunt cutremuratoare

Nelu Ploiesteanu, desfigurat de durere dupa moartea fiului sau!

Singurul lui baiat s-a stins din viata la 32 de ani. Mihaita era imobilizat la pat, din cauza unui vaccin pe care l-a facut cand era copil. Fiul solistului suferea de tetrapareza spastica si nu mai putea sa mearga.

Nelu Ploiesteanu, desfigurat de durere dupa moartea fiului sau! Cantaretul si-a adus copilul acasa, luni, si se pregateste de inmormantarea lui.

Artistul a ajuns de nerecunoscut. Pe chipul lui se vede suferinta si abia se mai putea tine pe picioare in momentul in care a intrat in locuinta sa. Degeaba au incercat rudele sa il consoleze. Nelu Ploiesteanu, desfigurat de durere dupa moartea fiului sau.

Inmormantarea lui Mihaita va avea loc joi, 26 aprilie. De el avea grija in permananenta mama lui, Elena. In ultima luna, baiatul a stat numai in spital.

A murit băiatul lui Nelu Ploieșteanu

A murit băiatul lui Nelu Ploieșteanu. Acesta s-a stins din viață azi-noapte, iar familia este împietrită de durere.

A murit Mihăiță Ploieșteanu

Acesta a încetat din viață după doi ani de suferință cumplită. În ultima vreme, la căpătâiul băiatului a stat fosta soție a cântărețului, Elena.

Informația a fost publicată de site-ul spynews.ro după ce apropiații familiei au stat de vorbă cu jurnaliștii.

Mihăiță a venit pe lume perfect sănătos, dar apoi s-a îmbolnăvit brusc. Problemele de sănătate ar fi apărut după un banal vaccin care i-a cauzat suferință.

De la două luni a avut tetraparezp spastică și encefalopatie. Încă de atunci, băiatul a fost imobilizat la pat și nu putea să vorbească. Nu a putut să meargă și să facă lucruri elementare de unul singur. Mama lui l-a îngrijit toată viața.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top