Connect with us

Revistateo.ro

Neptun in Pesti, pe 19 noiembrie. Cum sunt afectate zodiile

Astro-FUN

Neptun in Pesti, pe 19 noiembrie. Cum sunt afectate zodiile

Planeta Neptun intra in zodia Pesti in perioada urmatoare, fenomen care nu este extrem de rar din punct de vedere astrologic, insa de fiecare data produce schimbari neasteptate. Efectele prezentei planetei Neptun in Pesti sunt nenumarate, dar, mai intai, sa aflam cateva lucruri despre aceasta planeta.

Planeta Neptun este recunoscuta in astrologie si ezoterism drept o planeta blanda, care incurajeaza idealismul si potenteaza calitatile oamenilor, e planeta cautarilor, dar si a confuziei, mai ales in cazul zodiilor de apa si de aer. Neptun poate aduce, pe langa castiguri financiare si impacari (acolo unde relatiile au avut derapaje), deceptii si deziluzii.

Planeta Neptun este reprezentata printr-o ideograma cunoscuta tuturor. Ne-am lovit de aceasta ideograma inca de pe bancile scolii, la orele de istorie: tridentul simbolizeaza constiinta umana, purificarea tuturor apelor ori cautarea locului ideal, a vietii ideale, dincolo de castigurile materiale efemere. Dupa cum va puteti da seama, fiind Zeul Apelor in mitologia romana, cele mai influentate zodii din 19 noiembrie, timp de 3 zile, vor fi cele de apa.

Neptun in Pesti: deziluzii, deceptii si regasiri

ZODIILE DE APA:

RAC – A opta planeta de la Soare aduce in viata ta exact acele schimbari de care ai nevoie. Neptun iti limpezeste plaja de idei si le lasa pe cele mai importante, pentru a nu te pierde pe propriul drum.

SCORPION – Tentatia de a iesi mereu in evidenta criticandu-i pe ceilalti va fi foarte mare, motiv pentru care trebuie sa fii ceva mai rezervat din 19 noiembrie. Confuziile zeului marilor si oceanelor iti pot afecta traiectoria.

PESTI – Nu vei inota in apele tale, insa tot ce ti se intampla are un motiv intemeiat. Vor fi doua zile destul de grele (19 si 20 noiembrie) in care vei invata sa accepti o serie de chestiuni legate de viata ta amoroasa.

ZODIILE DE AER:

GEMENI – Nemultumirile se acumuleaza teribil. Va trebui sa iei o pauza de la activitatile tale pentru a vedea care sunt locurile in care ai gresit, care este atitudinea corecta cand vine vorba de persoana iubita si de familie.

BALANTA – Neptun iti aduce ceva mai mult echilibru decat de obicei si asta te va bucura foarte mult. Vei avea parte de o serie de surprize care mai de care mai placute.

CITESTE SI: Cum arata 2017 din punct de vedere numerologic pentru fiecare zodie. Incepe un ciclu de 9 ani extrem de important

VARSATOR – Nevoia de revolutie creste puternic in interiorul tau. Te regasesti in nemultumirile oamenilor si poti deveni purtatorul de cuvant a unei mase consistente de asa zisi revolutionari.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top