Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Nici nu ai zice ca a nascut acum cateva zile! Blake Lively, aparitie de senzatie la o nunta

La doar trei zile dupa ce a nascut, Blake Lively si-a dorit sa participe la nunta uneia dintre cele mai importante persoane din viata sa.

Sotia lui Ryan Reynolds a devenit mama pentru a doua oara pe 30 septembrie, iar la doua zile dupa ce a facut acest anunt asteptat de catre toti fanii sai, actrita a mers la un eveniment  de la care nu putea lipsi.

Blake Lively la nunta prietenei sale / foto: Instagram

Blake Lively la nunta prietenei sale / foto: Instagram

”Cea mai frumoasa mireasa de pe planeta. Si este cea mai buna prietena pe care mi-as fi dorit-o vreodata. Multumesc pentru  ca esti totul. Te iubesc”, a scris Blake in dreptul fotografiei alaturi de prietena sa.

Machiata discret, actrita din ”Gossip Girl” a atras privirile tuturor, mai ales ca nimeni nu s-ar fi asteptat sa o vada atat de curand pe actrita la o petrecere.

Pentru acest eveniment atat de important pentru ea si pentru prietena sa, Blake a ales sa poarte o haina neagra peste o rochie albastra, iar in picioare a optat pentru o pereche de pantofi negri, cu talpa rosie.

In urma cu 22 de luni, Blake a nascut prima oara, iar la cateva luni de la acest eveniment a dezvaluit si numele bebelusului.

In ultimii ani, Blake Lively a inceput sa tina din ce in ce mai mult la viata privata, iar dupa ce s-a casatorit in secret cu Ryan Reynolds, aceasta si-a dorit sa tina unele detalii din viata sa secrete.

Aceasta a anuntat ca este insarcinata abia dupa cateva luni de cand ramasese gravida.

Blake a vorbit despre numele ales pentru fiica sa. In cadrul emisiunii ”Good Morning America”, aceasta a dezvaluit c a ales numele de James pentru fiica sa, chiar daca este nume de baiat, pe motiv ca are o valoare sentimentala deosebita, dar si pentru ca si ea are, la randul ei, tot nume masculin.

Cat despre cel de-al doilea bebelus, nascut pe 30 septembrie, Blake nu a facut un anunt despre sex si numele copilului.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top