Connect with us

Revistateo.ro

Nici nu banuiesti ce beneficii are scortisoara pentru frumusetea ta

Cosmetica

Nici nu banuiesti ce beneficii are scortisoara pentru frumusetea ta

O folosesti in diferite preparate culinare si nimeni nu neaga aroma ei ademenitoare. Insa, scortisoara este benefica pentru frumusetea ta, mai ales daca vorbim de acnee, julituri si zgarieturi sau chiar procesul de imbatranire.

Iata cat de magica este scortisoara in beauty!

Scortisoara inlatura cu succes acneea si poate fi introdusa in multe masti de fata. Scortisoara poate reda increderea in sine, pierduta din cauza afectiunilor dermatologice care uratesc pielea fetei. Scortisoara, prin puterile ei magice, elimina in mod rapid si eficient bacteriile de la nivelul fetei care provoaca aparitia cosurilor si a petelor inestetice. Aceasta se poate folosi in orice tip de masca de fata.

CITESTE SI: CATINA – BENEFICII EXTRAORDINARE PENTRU SANATATE

Daca nu ai in apropiere in antiseptic, pune scortisoara pe julitura ta! Nu folosi insa scortisoara in cantitati mari pentru zgarieturi si julituri pentru ca iti creeaza o senzatie de disconfort, ca si cum te-ar intepa un viespe. Scortisoara curata rapid zona, ca si cum ai folosit un rivanol.

Extractul de scortisoara previne imbatranirea, veste nemaipomenita pentru toate femeile! Unirea dintre moleculele de zahar si proteinele din corp duc la deformarea celor din urma. Fenomenul poate aparea in tot corpul, dar atunci cand vorbim despre colagenul afectat, apar ridurile.

CITESTE SIULEI DE MACESE PENTRU FRUMUSETEA TA

Uita de guma de mestecat! Scortisoara iti improspateaza respiratia! Spre deosebire de guma de mestecat, care da un miros placut respiratiei noastre, scortisoara nu face rau la stomac deoarece nu produce sucul gastric care provoaca arsuri stomacale asa cum este in cazul gumei.

1 Comment

1 Comment

  1. irina

    2014-08-22T16:31:57+03:00 at 2014-08-22T16:31:57+03:00

    este intradevar uimitoare

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cosmetica

To Top