Connect with us

Revistateo.ro

NICKI MINAJ este în stare de șoc! Un membru al trupei sale a fost ucis!

Stiri

NICKI MINAJ este în stare de șoc! Un membru al trupei sale a fost ucis!

Un integrant din echipa lui Nicki Minaj a fost ucis în bătaie marți seara în Philadelphia, anunță chiar Nicki Minaj astăzi. Nicki Minaj susține că doi membri ai echipei sale au fost luați la bătaie cu pumnii și picioarele, unul dintre fiind ucis iar celălalt a supraviețuit.

Nicki Minaj se află în Philadelphia împreună cu bandul ei și cu iubitul, Meek Mill, pregătindu-se pentru noul ei turneu. Persoana care a fost ucisă în bătaie este De Von Pickett, scrie TMZ.COM. De Von se ocupa de scenariul din timpul concertelor și de efectele vizuale. Celălalt coleg de trupă al cântăreței americane, Erick Parker, a supraviețuit incidentului, dar se află în stare critică la spital.

CITEȘTE ȘI: NICKI MINAJ VORBEȘTE CU DURERE DESPRE AVORTUL EI

Sursă foto: TMZ.COM

Sursă foto: TMZ.COM

Scandalul s-a produs în barul Che Bar & Grill din Philadelphia, unde un fost angajat, concediat recent, s-a întors la fostul loc de muncă făcând un scandal uriaș care s-a extins nedorit de mult, având de suferit doi membri ai trupei lui Minaj. Pickett a publicat pe Twitter o serie de postări pozitive, motivaționale, despre viață, cu exact câteva minute înainte să moară.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top